@{ a.name } Видалити
Виробники

Статті про стоматологічні установки



У цій рубриці ви зможете почитати статті про стоматологічні ......

У цій рубриці ви зможете почитати статті про стоматологічні установки, їх будову і особливості таких складових елементів як: стоматологічні крісла пацієнта, блоки лікаря стоматолога і асистента, аспіраційні системи, освітлювальні блоки, монітори до стоматустановки.

Стоматологічна установка - перший елемент, який помічає пацієнт, увійшовши в стоматологічний кабінет. Від того, наскільки елегантно, приємно і навіть «дружньо» виглядає цей пристрій, залежить настрій пацієнта, залежить те, напружено або розслаблено він буде почуватися під час прийому, чи буде у нього бажання знову повернутися. Адже погодьтеся, не тільки якість лікування, а й плавні лінії, красивий колір, приємний на дотик матеріал оббивки крісла, підлокітників, підголівника вельми важливі для людини.

Якщо ви хочете купити нову стоматологічну установку і підбираєте модель і бренд, збираєте інформацію про різні установки і порівнюєте їх, читайте статті на нашому сайті від виробників, офіційних представників стоматологічного обладнання в Україні, дилерів і стоматологів, які діляться своїм досвідом використання тих чи інших установок.

У цій рубриці читайте цікаві факти про стоматологічні установки:

- історії брендів, в яких розповідається про початок створення компанії, про роботу заводу, про дизайнерів-розробників моделей, про те, які ще стоматологічні товари виробляє компанія;

- про характеристики, які виділяють установку серед інших моделей;

- про нові установки, які з'явилися або скоро повинні з'явитися на ринку України;

- про нові установки, представлені на міжнародній стоматологічній виставці в Кельні IDS;

- про перемоги установки на міжнародних конкурсах, про нагороди, які вона отримує на виставках;

- чому та чи інша модель стомат установки належить до преміум сегменту;

- про вибір конфігурації установки;

- про матеріали, з яких виготовлені деталі;

- про безпеку використання установки як для пацієнта, так і для лікаря;

- про стоматустановки, які можуть витримати пацієнтів з дуже великою вагою;

- про обивку на кріслах стоматустановок;

- про догляд за установками як медперсоналом клініки, так і сервісним інженером;

- поради щодо вибору установки для вашого кабінету;

- порівняльні характеристики моделей одного бренду або різних виробників;

- про стоматологічні установки економ класу;

- про цифрове управління функціями стомат установки.

Також в цій рубриці ви можете подивитися відеоролики, в яких показані особливості стоматологічної установки, поради по складанню і використанню, відгуки стоматологів, які нею користуються.

Опублікувати новини, статті, прес-релізи про стоматологічну установку

Серед усього розмаїття моделей стомат установок від самих бюджетних до самих дорогих, власникам клінік і стоматологам нелегко вибрати модель, яка буде для них і зручною, і підходитиме за вартістю. Перш ніж купити дороге обладнання, будь-яка людина шукає публікації про різні моделі, порівнює характеристики, знаходить відгуки. Тому, чим більше корисних статей для покупця ви напишете про свою стоматологічну установку, тим швидше він вибере саме ваше обладнання. Крім того, важливо публікувати статті не тільки на своєму сайті, але і на спеціалізованому ресурсі, як NaviStom, адже його користувачі і читачі - власники стоматологічних клінік, лікарі-стоматологи, менеджери, які відповідають за покупку устаткування, інструментів, матеріалів для роботи закладу. У статті можуть розміщуватися 2-3 посилання, які будуть вести на сторінки вашого сайту.

Якщо ви не знаходите час на написання статті, ми із задоволенням зробимо це за вас: візьмемо у вас матеріали, знайдемо інформацію на сайті виробника і перекладемо з іноземної мови, підберемо фото, оформимо і надішлемо вам на погодження.

Після публікації на головній сторінці сайту стаття назавжди залишиться в розділі «Статті». Крім того, ми поділимося нею на наших сторінках у соціальних мережах Facebook, Instagram, Twitter, де вашу інформацію прочитають ще тисячі фахівців стоматології.

+ Додати статтю