@{ a.name } Видалити
Виробники
  • N
  • ...
  • Статті
  • Вибір стоматологічної установки: поради та каталог компанії Man-in-Med ua:13525

Вибір стоматологічної установки: поради та каталог компанії Man-in-Med

При виборі стоматологічного обладнання не потрібно поспішати, приймати рішення навмання. Щоб вибрати, наприклад, стоматологічну установку, потрібно добре підготуватися, тоді вийде взяти модель, яка підійде за ціною, якістю, функціоналом. У матеріалі пропонуємо ознайомитися з порадами на вибір, а також з асортиментом профільного магазину Man-in-Med, в каталозі якого ви точно знайдете потрібний варіант.

 NaviStom

Поради щодо вибору

Сучасні стоматологічні установки - досить складні технічні пристрої, і щоб не помилитися у виборі, потрібно знати, на що звертати увагу. Радимо визначити такі критерії:

1. Ергономічність та розміри. Стоматологічна установка має ідеально підійти під індивідуальні особливості лікаря, розміри кабінету. Також важливо, щоб вона була зручною для пацієнтів.

2. Дизайн та колір. Ці, здавалося б, не настільки важливі для професійної техніки, параметри насправді відіграють важливу роль. Колір повинен підходити під загальний стиль кабінету, клініки, не тиснути психологічно на співробітників та пацієнтів.

3. Функціонал. Не завжди чим більше – тим краще. Стоматологу радимо вибирати установки з функціоналом, який він використовує. Все інше лише ускладнює конструкцію та підвищує її цінник.

4. Виробник. Фірм-виробників на ринку багато, і у кожного в арсеналі є хороші моделі. Радити конкретний бренд немає сенсу, але довіритися все ж таки краще компаніям, які на ринку України представлені давно і мають свою репутацію.

5. Сертифікація. Багато хто вважає, що сертифікація обладнання – це лише бюрократична формальність, але все ж таки цей параметр дуже важливий і його обов'язково варто враховувати.

6. Гарантія та обслуговування. Найкраще довіряти спеціалізованим магазинам, які дають гарантію, можуть професійно встановити, обслужити, відремонтувати обладнання.

Що ж вибрати: каталог

У магазині Man-in-Med представлені установки від китайських та італійських виробників. У першому випадку це техніка Granum, Azimut, Anya, Joinchamp. Ці бренди найпопулярніші, адже їх продукція не відноситься до дешевого китайського обладнання невідомих фірм, вона має високу якість, хорошу репутацію, але при цьому все ж таки коштує значно дешевше європейського обладнання. Якщо говорити про італійську продукцію, то тут пропонуємо Simple & Smart – стоматологічні установки преміум-класу. У них практично немає вад, але варто бути готовим до того, що за таку техніку доведеться заплатити більше.

 NaviStom

За різноманітністю моделей ви легко знайдете те, що вам потрібно: установки з верхньою подачею інструменту, з нижньою, з різною кількістю. Колірну гаму можна підібрати під свій кабінет. Серед асортименту виробника Anya є навіть дитячі установки у вигляді жирафу та інших тварин, які зроблять процес лікування зубів дітей менш стресовим як для лікаря, так і для найменших пацієнтів.

Магазин надає офіційну гарантію, доставляє товар по всій Україні. В описах товару детально вказані всі особливості тієї чи іншої моделі, і навіть якщо не вдалося знайти відповідного рішення самому, співробітники в телефонному режимі зможуть проконсультувати вас та допомогти з вибором.

Man-in-Med
273 22.12.2022

  • Томограф ActeonX-Mind 3d 2d NaviStom

    Томограф ActeonX-Mind 3d 2d

    1 144 500 грн
    $ 30000 • € 27446.04
    Олександр • Луцьк
    Докладніше