@{ a.name } Видалити
Виробники

Естетична стоматологія



Статті, присвячені естетичній стоматології, дизайну зубних р......

Статті, присвячені естетичній стоматології, дизайну зубних реставрацій, мистецтву в стоматології, читайте в цій рубриці.

Якщо ви займаєтеся естетичною стоматологією, хочете знати про незвичайні реставрації, які створюються фахівцями в усьому світі, про заходи для стоматологів в Україні і за кордоном, читайте в цій рубриці статті:

- про застосування різних композитних матеріалів

- рекомендації з нанесення шарів композиту

- про підбір матеріалів в залежності від відтінку зубів

- про особливості реставрації фронтальної групи зубів

- про професійні системи відбілювання зубів, які відрізняються безпекою як для пацієнта, так і для навколишнього середовища

- про матеріали, які використовуються при підвищеній чутливості зубів

- про зуботехнічні вініри для знімних і незнімних протезів, які виготовлені з полімерного композиту з керамічним наповненням, характеризуються анатомічною точністю, індивідуальною асиметрією, рельєфом і гладкістю поверхні

- про клінічні випадки, коли завдяки оптичним властивостям композитної емалі стоматологам вдалося досягти високих результатів естетики

- про популярність мінімально інвазивних методик поліпшення естетики зубів

- про конференції, семінари, майстер-класи, присвячені естетичній стоматології

- про проблеми в роботі з непрямими реставраціями і способи їх вирішення, запропоновані практикуючими стоматологами

- про засоби поліпшення стану ясен

- про пірсинг на зубах знаменитостей - актрис, співачок, музикантів, за який вони платять стоматологам тисячі доларів.

Опублікувати статтю про естетичну стоматологію

Погодьтеся, недостатньо розміщувати інформацію про стомат товари, які ви продаєте, тільки на своєму сайті. Важливо ділитися інформацією через інші Інтернет-ресурси, правда, тільки, ті, які протягом багатьох років користуються довірою фахівців стоматології і мають велику відвідуваність. Сайт NaviStom має свою аудиторію користувачів-стоматологів, яка сформувалася за багато років існування сайту, а відвідують його тисячі фахівців в місяць. Така аудиторія точно зацікавиться вашими товарами, особливо, якщо ви подасте інформацію про них у цікавій пізнавальній формі.

Так, ви можете опублікувати статтю про певний прилад, матеріал або інструмент, поділитися історією створення та розвитку бренду, про те, як досягається висока якість продукції, як здійснюється контроль за виробництвом.

Подібні статті потрібно обов’язково публікувати, якщо ви хочете, щоб стоматологи вам довіряли, щоб сформувати перше враження про вашу компанію, якщо ви тільки почали займатися продажем або тільки стали офіційним представником закордонного бренду в Україні.

Напишіть унікальну статтю, тобто, текст, який ще не публікувався на інших сайтах, підберіть фото і відправте статтю нам, клікнувши на помаранчеву кнопку «Додати статтю». Після оплати вона відразу ж буде розміщена на головній сторінці сайту і буде постійно перебувати в рубриці «Статті» без обмеження за часом. Ще ми поділимося статтею в Facebook, Instagram, Twitter, завдяки чому ви отримаєте доступ до тисяч інших фахівців стоматології, які обов’язково зацікавляться вашою пропозицією!

+ Додати статтю