@{ a.name } Видалити
Виробники

Стоматологічні статті



Статті для стоматологів і зубних техніків. Якщо ваша п......

 NaviStom

Статті для стоматологів і зубних техніків.

Якщо ваша професія пов'язана зі сферою стоматології, ви завжди знайдете в розділі «Стоматологічні статті» цікаву інформацію. Тут лікарі діляться своїми враженнями від роботи з тими чи іншими приладами, інструментами, матеріалами; фахівці або виробники публікують клінічні випадки використання продукції, наприклад, дентальних імплантатів, результатів остеоінтеграції, наскільки зручно стоматологу встановлювати імплантат певного бренду, швидше чи довше триває хірургічна операція, або де краще придбати стоматологічну установку, компресор, автоклав та ін.

Новини стоматології

Стоматологічні новини з Європи, Америки, Азії, Австралії: незвичайні ідеї реклами стоматологічних клінік і послуг, оформлення сайтів клінік і зуботехнічних лабораторій; про те, за що штрафують і арештовують стоматологів в інших країнах; як завдяки своїм хобі стоматологи стають відомими, підкоряючи вершини гір, перемагаючи в марафонах, в запливах по річках, вирощуючи овочі; як проходять міжнародні виставки.

Статті про стоматологію

Стоматологічні статті, прес-релізи виробників стоматологічної і зуботехнічної продукції, торгуючих організацій можете знайти в цьому розділі. Тут прочитаєте порівняльні характеристики товарів багатьох стоматологічних брендів, дізнаєтеся про переваги і недоліки обладнання, матеріалів, інструментів, знайдете поради щодо їх використання, правила догляду, які дозволять використовувати продукцію найефективніше.

Як опублікувати стоматологічну статтю

Якщо ви продавець або виробник стоматологічних товарів, для успішного продажу вже недостатньо просто розмістити характеристики товару у себе на сайті. Google дуже цінує сайти, статті яких розміщені на інших трастових ресурсах, тобто таких, яким можна довіряти. Таким ресурсом є NaviStom - сайт, якому понад 14 років, його читачами і користувачами є всі спеціалісти стоматології: як стоматологи, зубні техніки, імплантологи, ендодонтисти, власники, керівники, менеджери клінік і зуботехнічних лабораторій, так і торгуючі організації. Сайт не приймає статті з бірж і тому не заспамлений нерелевантною і неякісної інформацією.

Для формування довіри покупців дуже корисно публікувати статті, в яких розкривається філософія бренду, історія створення, розповідається про головних персонажів компанії - засновників, дизайнерів, головних розробників, етапи удосконалення технологій або конкретного стоматологічного продукту.

Статті найкраще публікувати з певною періодичністю, наприклад, один раз на місяць. Так, в січні можна розповісти про компанію-виробника, її головні цілі та цінності, про продукцію, яку вона створює, сертифікати якості, які має; в лютому - про головні переваги конкретного продукту, про те, чим він відрізняється від подібних товарів; в березні можна поділитися клінічним випадком успішного використання стоматологічного приладу, матеріалу або інструменту; в квітні - участю продукції бренду у виставці, конференції, семінарі; в травні - привести приклад нового клінічного випадку використання; в червні - похвалитися перемогою стоматологічного товару в конкурсі та завоюванням нагороди. Потрібно просто звикнути постійно ділитися інформацією, яка цікава для покупця і викликає бажання користуватися саме вашим брендом.

Якщо у вас не вистачає часу на написання тексту, підбір зображень або переклад статей з іноземної мови, ми вам допоможемо створити цікаву і якісну публікацію.

Як же стаття приведе покупця саме до вас? У ній будуть розміщені ваші контакти, а також посилання, що ведуть на ваш сайт.

Як розмістити статтю для стоматологів і зубних техніків:

Стаття, яку ви розміщуєте на NaviStom, повинна бути унікальною, тобто відрізнятися від тієї, що розміщена на вашому сайті (якщо така є), щоб Google не розцінив її як скопійований контент.

Опублікована стаття буде знаходитися в рубриці «Статті» весь час - без обмеження. До того ж, ми публікуємо статті на стоматологічну тему на наших сторінках в соціальних мережах Facebook, Instagram, Twitter.

Користувачам NaviStom буде зручно читати вашу статтю в будь-який для них час і в будь-якому місці: сайт оптимізований для мобільних пристроїв. Якщо ви читаєте цю статтю з комп'ютера, зайдіть на сайт з мобільного телефону і переконайтеся в якості і зручності відображення як оголошень, так і статей. Це важливий фактор, тому що кількість людей, які користуються інтернетом з мобільних пристроїв продовжує зростати. Наприклад, в США 94% користувачів смартфонів шукають інформацію за допомогою телефону, причому 77% запитів робиться здому або з робочого місця, де точно є стаціонарний комп'ютер (дані Google, січень 2019 р.)

Розмістити статтю ви можете самостійно, зареєструвавшись на сайті, а ми зв'яжемося з вами, як тільки побачимо заявку на публікацію. Або ж можете просто зателефонувати, а ми підкажемо, куди відправити статтю, або обговоримо її написання.

Чекаємо ваших дзвінків і заявок на розміщення статей на NaviStom! Впевнені, що це відразу ж принесе вам нових покупців і зростання продажів!

+ Додати статтю




1 2 3 4 »