@{ a.name } Видалити
Виробники
  • N
  • ...
  • Статті
  • Якісні та доступні засоби дезінфекції ORO для стоматології від компанії Galit ua:13344

Якісні та доступні засоби дезінфекції ORO для стоматології від компанії Galit

У часи пандемії коронавірусу зі всіх каналів комунікації ми постійно чуємо про те, що потрібно зберігати спокій та мити руки. Нам постійно наголошують на важливості постійної дезінфекції наших рук та поверхонь і предметів, з якими ми постійно стикаємося. Але, на жаль, до деяких аспектів нашої безпеки ми виявилися абсолютно не готовими – і це може підтвердити будь-хто, хто намагався придбати елементарні засоби захисту: медичні маски та антисептики.

 NaviStom

Відтак у такий нестабільний момент на допомогу приходять ті компанії, які чітко усвідомлюють свою відповідальність перед суспільством, коли є можливість хоч чимось виправити ситуацію, що склалася. Саме тому приватне підприємство Galit, що займається виготовленням та постачанням товарів для стоматологічних компаній, пропонує і дезінфекуючі засоби не тільки для спеціалізованих медичних закладів, але й для населення та підприємств харчової індустрії. Тому що, як каже керівництво компанії, якщо у нас є можливість допомогти іншим, то маємо її використати. Galit вже 20 років являється представником в Україні німецького виробника деззасобів OROCHEMIE.

Система гігієни ORO, яку пропонує Galit – це засоби, що використовуються для дезінфекції:

- поверхонь;

- рук;

- інструментів;

- спеціального обладнання.

Ця система включає продукти, що гарантують безпеку і захист від інфекцій як у роботі, так і в щоденному житті. Для кожного призначення – чи то рук, поверхонь, інструментів – існує відповідний препарат. Усі засоби із системи гігієни ORO токсично безпечні й екологічно нешкідливі. При їхньому виготовленні використовуються щадні активні речовини, відтак вони добре сумісні з матеріалами. Саме тому продукти цієї лінії можна використовувати і на підприємствах харчової промисловості, адже це ті місця, де безпека і дезінфекція мають бути на першому місці, оскільки йде мова про здоров’я безлічі людей.

Застосовувати систему гігієни ORO на виробництві продуктів харчування засоби варто і для охорони здоров’я працівників, а тим паче для обробки поверхонь задля того, щоб забезпечити максимально безпечний та якісний товар для населення. Цими засобами можна обробляти всі інструменти та поверхні, які застосовуються при виготовленні продуктів харчування, й бути абсолютно впевненими у гарантовано якісній дезінфекції: навіть невелика кількість препарату забезпечить повне позбавлення від бактерій та інших шкідливих мікроорганізмів.

Уся система має перевірену активність – у тому числі проти небезпечних збудників хвороб, таких, як бактерії туберкульозу, MRSA, норовірусу, вірусу гепатиту і ВІЛу, що підтверджено професійною експертизою. Останні дослідження підтвердили активність всіх препаратів проти вірусу COVID19.

Тому, якщо Ви прагнете відчути ще більшу безпеку від різного роду бактерій і максимально захистити своїх рідних, близьких, працівників та людей, для яких Ви працюєте, звертайтеся у компанію Galit за системою засобів дезінфекції ORO.

Galit

Будьте певні, тут Ви знайдете саме той засіб, який Вам необхідний, незалежно від мети застосування: починаючи від дезінфекції предметів вдома й закінчуючи стерилізацією робочих інструментів.

Компанія "Галіт"
771 04.09.2020

  • Томограф ActeonX-Mind 3d 2d NaviStom

    Томограф ActeonX-Mind 3d 2d

    1 144 500 грн
    $ 30000 • € 27446.04
    Олександр • Луцьк
    Докладніше