@{ a.name } Видалити
Виробники
  • N
  • ...
  • Статті
  • Які планшети можна придбати для стоматологічної клініки ua:13550

Які планшети можна придбати для стоматологічної клініки

Медицина розвивається швидкими темпами. Цей процес безпосередньо пов'язаний з поширенням та широким впровадженням цифрових та інтернет-технологій у всі сфери. Важко уявити сучасну стоматологічну клініку або приватний кабінет практикуючого стоматолога без таких гаджетів, як ПК, ноутбук, планшет, не кажучи вже про смартфони та телевізори зі Смарт ТВ.

 NaviStom

Застосування планшетів у стоматології

Планшети стають незамінним інструментом, за допомогою якого пацієнтам можна демонструвати рентгенівські знімки зубного ряду, презентації та відео з гігієни ротової порожнини. Великий екран дозволяє детально показати пацієнтові проблемні місця та продемонструвати способи усунення захворювання. Цілком очевидно, що ціна на планшет, який стоматолог застосовуватиме у своїй практиці, вища порівняно з бюджетними моделями. Але витрати того варті, адже сфера застосування досить широка:

- ведення електронних медичних карт та історій хвороби;

- дистанційний запис приймання;

- консультування клієнтів клініки у дистанційному режимі;

- розробка презентацій нових технологій та матеріалів;

- комунікації із лабораторією;

- 3D сканування та моделювання зубних коронок – багато планшетів топового рівня ідеально підходять для роботи з графікою, у тому числі й у медичній сфері.

Список можна продовжувати і надалі. Наприклад, дитячі планшети в зоні очікування допоможуть малюкам заспокоїтися та відволіктися, поки стоматолог готується до прийому та лікування. Також планшет є ідеальним інструментом для ведення бухгалтерії та управління бізнесом. Для цього достатньо завантажити відповідні програми для обліку робочого часу, залишків на складі, зарплати працівникам та інше.

 NaviStom

Який планшет купити для стоматологічної клініки

Виробники діагностичного та медичного обладнання впроваджують планшети тих чи інших брендів у свою продукцію. Наприклад, Samsung Galaxy Tab S6 входять до комплекту постачання професійних візіографів. За допомогою цього апарата стоматолог за рентгенівськими знімками може протягом лічені секунди визначити захворювання і розробити методику лікування.

Зазначимо, планшети типу Samsung Tab S6 не є максимально продуктивними на сьогоднішній момент. Південнокорейська компанія постійно оновлює та модернізує свій модельний ряд. Чудово себе зарекомендували такі планшети під брендом Samsung:

- Galaxy Tab A8 – базова модель, потужності якої вистачить для ведення бухгалтерії або демонстрації презентацій;

- Galaxy Tab S9 FE – новинка 2023 року, “народний флагман” зі стілусом у комплекті;

- Galaxy Tab S9 (Plus та Ultra) з екранами 11, 12,4 та 14,6 дюйма – професійні планшети для роботи з графікою, знімками та спеціальними додатками для медиків;

- Galaxy Tab A8 Lite 8.7” – невеликий та компактний гаджет для ведення записів або для розваги пацієнтів у зоні очікування.

Звичайно ж, Samsung не є єдиним виробником планшетів. Чудово справляються з найвибагливішими програмами та додатками планшети Apple:

- iPad 9;

- iPad mini;

- Apple iPad Air 10 10.9”;

- Apple iPad Pro та інші.

Більш доступні за ціною пристрої, але з порівнянними характеристиками можна знайти в каталогах таких відомих брендів: Lenovo, Xiaomi, Realme, Blackview, Huawei та інші. Надійні та продуктивні планшети допоможуть оптимізувати роботи вашої клініки та підвищити її ефективність.

Цитрус
208 18.10.2023

  • Продається стоматологічна клініка NaviStom

    Продається стоматологічна клініка

    32 427 500 грн
    $ 850000 • € 777637.89
    Руслан • Київ
    Докладніше