@{ a.name } Видалити
Виробники
  • N
  • ...
  • Статті
  • ​Суд зобов’язав компанію Google надати дані про пацієнта, який написав негативний відгук про стоматолога ua:13320

​Суд зобов’язав компанію Google надати дані про пацієнта, який написав негативний відгук про стоматолога

 NaviStom

Суд Австралії вимагає, щоб компанія Google надала дані про користувача, який анонімно написав негативний відгук про стоматолога з Мельбурну.

Matthew Kabbabe, спеціаліст з відбілювання зубів з міста Мельбурн, Австралія, чекав на цю постанову суду, щоб подати скаргу до компанії Google за наклеп.

Стоматолог заявляє, що його бізнес зазнав збитків через відгук користувача CBsm 23, який назвав процедуру відбілювання «неприйнятною» та закликав не робити її.

Згідно постанови суду від компаніїї Google будуть вимагати надати Matthew Kabbabe імена, телефонні номери, метадані про розташування та IP адреси, що прив’язані до акаунта користувача, який залишив відгук.

Міжнародне право дозволяє людям отримувати необхідні для вирішення справи документи від сторін, що знаходяться в інших країнах.

Спочатку компанія Google відмовила лікарю у видаленні негативного відгуку чи в наданні даних про користувача, який його залишив.

Однак, суддя ухвалив рішення про те, що стоматолог має всі підстави для подання скарги.

Компанія Google має відповісти на дану постанову суду. Раніше компанія не дуже хотіла видаляти негативні відгуки, але в кількох випадках зробила це після постанови суду.

BBC
966 17.02.2020

  • Здається в оренду стоматологічний кабінет! NaviStom

    Здається в оренду стоматологічний кабінет!

    Олександр • Київ
    Докладніше