@{ a.name } Видалити
Виробники
  • N
  • ...
  • Статті
  • Сучасні технології знеболювання, діагностики та лікування в стоматології ua:13346

Сучасні технології знеболювання, діагностики та лікування в стоматології

Проблеми з зубами знайомі практично кожній людині. Захворювання ясен, карієс, кістки зустрічаються і у дітей, і у дорослих. Їх лікування повинно бути негайним - тільки так можливо попередити серйозні наслідки.

Стоматологія Києва ЛюміДент готова запропонувати цілий ряд інноваційних методик на кожному етапі - від діагностики і знеболення до лікування і відновлення естетичних функцій.

 NaviStom

Лікування зубів без болю

Страх перед стоматологами формується з дитинства. Він змушує вже дорослих пацієнтів максимально відтягувати візит до лікаря.

Однак інновації в сучасній стоматології ламають стереотипи:

- При найменшому дискомфорті пацієнту вводиться анестетик. Для цього не використовуються навіть шприц з голкою, що попереджає ймовірність виникнення у пацієнта стресу. Комп'ютерна анестезія STA підходить дітям і дорослим, відрізняється безболісністю. Вона діє локально тільки в тому місці, де лікар здійснює маніпуляції.

- Якщо передбачається тривала процедура і пацієнт відчуває панічний страх, лікування зубів здійснюється в медикаментозному сні. Методика підходить дітям, які не можуть спокійно висидіти в кріслі. Найчастіше седація виконується при видаленні зубів, протезуванні, імплантації, пластиці тканин.

- Залежать ціни стоматології з знеболенням від застосовуваного методу анестезії і лікарських препаратів. Підбираються анестетики індивідуально після тестування на алергічну реакцію.

Крім медикаментозного знеболення, в клініках пропонуються ефективні методи відволікання від неприємної процедури, наприклад, перегляд улюбленого фільму в відео-окулярах.

 NaviStom

Як здійснюється діагностика

Будь-який лікар в стоматології не обмежується візуальним оглядом, а починає лікування захворювань зубів, ясен, ротової порожнини з діагностики.

Для отримання вичерпної інформації про стан тканин проводяться рентгенологічні знімки декількох типів:

1. Прицільні. Допомагають оцінити стан зуба, кісткових і м'яких тканин, що оточують його, глибину ураження карієсом, його наявність в важкодоступних місцях.

2. Панорамні - ортопантомограма. Показує всю щелепу в розрізі. Застосовується для діагностики неправильного прикусу, перевірки герметичності пломб, виявлення прихованого карієсу.

3. У 3D-форматі - комп'ютерна томографія. Дають проекцію зуба та щелепи з різних сторін. Це самий інформативний знімок в стоматології, застосовується при імплантації зубів, і лікуванні каналів коренів зубів.

4. У бічній проекції - телерентгенограма. Цей знімок показує щелепно-лицевої скелет. Він важливий при виправленні неправильного прикусу.

Новітні технології в лікуванні зубів

Сучасні клініки готові запропонувати не тільки доступні ціни на лікування зубів, але і бездоганну якість, що забезпечується завдяки застосуванню новітніх технологій.

Однією з таких виступає терапія під мікроскопом. Потужні оптичні системи дають чудовий огляд лікаря на зубні канали. Їх будова, розташування і кількість індивідуально для кожної людини. Розглянути всі особливості реально тільки після багаторазового збільшення. Використовуються мікроскопи для перевірки якості пломб, контролю процесу протезування.

Імплантація зубної емалі - один з кращих способів, який застосовують стоматологи для профілактики і запобігання подальшому розвитку карієсу. Цей метод ефективний при усуненні ерозії, ліквідації підвищеної чутливості, що доставляє пацієнтові масу неприємних відчуттів під час прийняття холодної, гарячої, солодкої, солоної їжі та ін.

Сучасні технології зміцнення та відновлення емалі спрямовані на ущільнення її структури. При незначних дефектах рекомендуються ремінералізація і / або фторування. Складні випадки вимагають більш серйозного підходу - композитної реставрації або встановлення вінірів.

Сьогодні стоматологічні клініки не зупиняються на досягнутому. У переліку їх послуг можна зустріти плазмоліфтинг. Це високоефективний спосіб лікування м'яких тканин. Його суть полягає у введенні ін'єкцій, отриманих з плазми крові пацієнта. Також уваги заслуговує кісткова пластика із застосуванням власних мембран крові.


461 21.09.2020

  • Стоматологічна установка KAVO ESTETICA T1065 NaviStom

    Стоматологічна установка KAVO ESTETICA T1065

    208 500 грн
    $ 5465.27 • € 5000
    DentalLUX • Львів
    Докладніше