@{ a.name } Видалити
Виробники
  • N
  • ...
  • Статті
  • Стоматологічні товари 2020 року з найкращим дизайном - переможці конкурсу RED DOT DESIGN AWARD! ФОТО ua:13379

Стоматологічні товари 2020 року з найкращим дизайном - переможці конкурсу RED DOT DESIGN AWARD! ФОТО

Зустрічайте переможців конкурсу RED DOT DESIGN AWARD - стоматологічні товари 2020 року з найкращим дизайном!


Фрезерний комплекс CEREC Primemill


CEREC Primemill дозволяє швидко й легко створювати дентальні реставрації в стоматологічній клініці.

Він складається із сканера, програмного забезпечення, фрезера та синтеризаційної печі. Пристрій точно фрезерує та шліфує різні дентальні реставрації, створюючи надзвичайно гладеньку поверхню із різноманітних матеріалів. Пристрій контролюється за допомогою 7-ми дюймового тачпаду.

 NaviStom

Виробник: Sirona Dental Systems GmbH, Bensheim, Germany


Пристрій для обробки стоматологічних інструментів DAC Universal

DAC Universal очищує, дезінфекує та змащує стоматологічні інструменти за 15 хвилин. Пристроєм просто і безпечно користуватися: на кришці можна розмістити до 6-ти інструментів, які вставлені у відповідні адаптери.

 NaviStom

Виробник: Dentsply Sirona, Bensheim, Germany


Система налобного освітлення EOS Wireless

EOS Wireless - безпровідна LED-система налобного освітлення для виконання терапевтичних і хірургічних процедур. Світильник використовує передову технологію розпізнавання рухів руки, що полегшує проведення процедур.

 NaviStom

Виробник: Univet S.r.l., Rezzato (Brescia), Italy


Дентальні імплантати matrix®

matrix - з’єднання дентальних імплантатів, що було спеціально розроблене для нових цифрових технологій виробництва, як CAD / CAM фрезерування та 3D друк. Воно дозволяє замінити відсутній зуб за допомогою лише двох компонентів замість звичних трьох. Фінальна коронка може бути встановлена безпосередньо на імплантат без використання абатменту.

 NaviStom

Виробник: TRI® Dental Implants, Hünenberg, Switzerland


Електрична зубна щітка Oral-B iO

Спеціальний світловий сигнал зубної щітки Oral-B iO вказує на те, чи користувач правильно тисне на ясна. Після двох хвилин чищення на дисплеї з’являється заохочувальна посмішка.

 NaviStom

Виробник: Procter & Gamble Service GmbH, Kronberg im Taunus, Germany


Дентальний операційний світильник Planmeca Solanna Vision

Planmeca Solanna Vision - дентальний операційний світильник забезпечує постійне освітлення робочої зони без засліплення. Світильник оснащений двома камерами та мікрофонами, які дозволяють робити високоякісні 3D-знімки та відео і використовувати їх для навчання пацієнтів, консультацій з колегами, документування процесу лікування. Світильник дозволяє здійснювати контрольоване позиціонування дентального імплантату.

 NaviStom

Виробник: Planmeca Oy, Helsinki, Finland


Дентальний фрезер rainbow Mill-Zr 2nd

rainbow Mill-Zr 2nd i - компактний фрезер, прозора циліндрична форма якого дозволяє спостерігати за робочим процесом у будь-який час і з будь-якого боку. Кришка, що відкривається на 260 градусів, дозволяє легко заповнювати фрезер і виймати готові роботи.

 NaviStom

Виробник: DENTIUM, Suwon, South Korea


Дентальний лазер SkyPulse®

SkyPulse - компактний портативний дентальний лазер, в якому застосовуються технології SSP та SWEEPS для очищення та лікування кореневих каналів. Лазер є багатофункціональним завдяки великій кількості наконечників, які швидко замінюються та забезпечують доступ до будь-яких ділянок, що потребують лікування.

 NaviStom

Виробник: Fotona d.o.o., Ljubljana, Slovenia


Надшвидка зубна щітка U3

Зубна щітка оснащена 2,500-mAh батареєю, яка дозволяє повністю заряджати пристрій всього за 4 години і лише двічі на рік. Щітка може виконувати чотири функції, включаючи відбілювання та очищення язика. Для очищення язика в набір входить додаткова голівка для щітки.

 NaviStom

Виробник: Guangzhou Haoxingwan Science and Technology Co., Ltd., Guangzhou, China


Програмне забезпечення coDiagnostiX EASY Mode

Програмне забезпечення coDiagnostiX для планування встановлення дентальних імплантатів. Програма була створена таким чином, щоб скоротити час на її освоєння та прискорити процес планування.

 NaviStom

Dental Wings GmbH, Chemnitz, Germany

Red Dot
329 16.12.2020

  • Kavo 1058 Primus Germany NaviStom

    Kavo 1058 Primus Germany

    156 000 грн
    $ 4000 • € 3627.91
    M-DENTAL • Дрогобич
    Докладніше