@{ a.name } Видалити
Виробники
  • N
  • ...
  • Статті
  • ​Стоматологічне обладнання для сучасної клініки і професійна консультація ua:13325

​Стоматологічне обладнання для сучасної клініки і професійна консультація

Якісне обладнання – невід’ємна частина роботи будь-якої сучасної стоматологічної клініки. Але як не розгубитися серед великої кількості брендів, як, наприклад, визначити, яку інтраоральну камеру придбати: дорогу німецьку, яка прослужить десятки років, чи дешевшу, яку потрібно буде замінити через пару років?

В нашому магазині є продукція різних виробників, але вам порадять саме ту модель, що відповідає вашим потребам – як по якості, так і по ціні. Ми не просто продамо вам стоматологічне обладнання чи інструменти, а навчимо ефективно працювати з продуктом, щоб він прослугував якомога довше, підкажемо, як максимально ефективно його використовувати, як вчасно обслуговувати, щоб він не втрачав свої характеристики.

Зважаючи на вимогливість пацієнтів не лише до лікування, а в першу чергу до безпеки стоматологічних процедур, ми запропонуємо вам стерилізаційне обладнання: ультразвукові мийки, апарати для упаковки інструментів перед автоклавуванням, дистилятори води з металевим або пластиковим корпусом.

 NaviStom

У нас ви знайдете стоматологічний інструментарій для лікування кореневих каналів (ендомотори, апекслокатори, ендодонтичні голки, голки для обтураційних систем, обтуратори, термоплагери, клінстенди).

 NaviStom

Зараз стоматолог повинен бути не просто лікарем, а ще й професіоналом в інших сферах. Так, наприклад, для діагностики та мотивації пацієнта важливо бути ще й майстром фотозйомки. Ми запропонуємо вам набори для дентальної фотографії, макроспалахи, ретрактори і розширювачі, контрастери, дзеркала, софтбокси і предметні столики, засоби для освітлення.

Для зручності роботи підберемо для вас бінокуляри з підсвічуванням, шоломи, що регулюються.

 NaviStom

Для повного обладнання стоматологічного кабінету ви можете обрати і стільчики для лікаря, рентген кабінету, для роботи з мікроскопом, ергономічні стільчики, в дизайні яких враховані особливості роботи стоматолога (нахили вгору-вниз, вліво-вправо, подовжена опорна частина). Завжди є в наявності пересувні столики для розташування електроприладів, столики з поличками для інструментів і матеріалів.

Крім того, у нас оберете інтраоральні камери, скалери, содоструйні апарати, хірургічне обладнання, ортодонтичні інструменти, для плазмоліфтингу тощо.

Ми працюємо не лише з досвідченими лікарями, а й пропонуємо товари для навчання студентів, для компаній, які проводять стоматологічні курси та майстер класи. Тому пропонуємо вибір моделей черепа з точним відтворенням анатомічних деталей, фантоми шкіри для накладання швів, моделі людського скелета. Також є демонстраційні моделі зубів верхньої та нижньої щелеп для наочного пояснення пацієнтам їхніх особливостей і захворювань. Використання таких моделей на консультації допомагає пацієнту зрозуміти те, що саме у нього не так в ротовій порожнині, і економить час.

 NaviStom

На нашому сайті є календар стоматологічних подій, з яким ви зможете слідкувати за курсами, семінарами, виставками для стоматологів, будете в курсі всіх корисних для роботи заходів.

Подзвоніть нам і ми порадимо найкращі варіанти обладнання та інструментів з урахуванням ваших побажань:

Компанія TexMed

+38 (050) 236-26-25

+48 575-646-596 Viber, WhatsApp

www.texmed.com.ua

TexMed
1104 20.03.2020

  • Стоматологічна установка KAVO ESTETICA T1065 NaviStom

    Стоматологічна установка KAVO ESTETICA T1065

    229 350 грн
    $ 6011.8 • € 5500
    DentalLUX • Львів
    Докладніше