@{ a.name } Видалити
Виробники
  • N
  • ...
  • Статті
  • Стоматологічна система седації закису азоту, зроблена в Німеччині ua:13354

Стоматологічна система седації закису азоту, зроблена в Німеччині

Baldus Medizintechnik є першим в Німеччині виробником систем седації закисом азоту на стоматологічному ринку. Baldus пропонує два типи змішувальних блоків. Baldus Analog включає в себе елегантний дизайн і інтуїтивне управління. Цифровий змішувач Baldus Touch поєднує сучасні технології з інноваційними особливостями. Крім змішувальних блоків, Baldus також розробив дихальну систему з очищувачем з подвійною повністю автоклавуємою назальною маскою.


 NaviStom

Blades Touch - це наступне покоління цифрових змішувальних блоків кисню/закису азоту. Вони поєднують непідвладну часу елегантність і високі технології. Нові функції дисплею меню і системні налаштування забезпечують Baldus Touch статус сучасного і відмітного змішуючого блоку на стоматологічному ринку. Сенсорний екран надає абсолютно інтуїтивне управління і використання. Параметри лікування пацієнта документуються автоматично. Крім того, Baldus Touch включає кнопку відновлення, пам'ять про помилки, максимальний загальний потік 18 л/хв і функцію самотестування. З точки зору безпеки Baldus Touch включає блокатор закису азоту, аудіо та візуальні інформаційні сигнали, кнопку подачі потоку О2, безповоротний клапан, клапан навколишнього повітря і зручне управління однією кнопкою.


 NaviStom

Baldus Analog поєднує перевірені і добре відомі технології аналогових змішувальних блоків, поліпшених завдяки досвіду німецьких технологій. Baldus Analog включає такі функції безпеки як аудіо сигнал у разі витоку кисню і кнопка пуску кисню, розташована по центру для швидкого реагування під час надзвичайної ситуації. Налаштування концентрації газу високо інноваційне. Збільшуючи процентне співвідношення закису азоту, потік кисню відповідно зменшиться, коли встановлений обсяг потоку на виході залишиться без змін. Управління однією кнопкою призводить до ефективнішого робочого процесу. Baldus Analog пропонує максимальний загальний обсяг потоку 15 л/хв. Змішуючий блок складається з алюмінію і нержавіючої сталі для високого навантаження. Під час розробки, особливу увагу було приділено стандартам гігієни; Baldus Analog легко чистити завдяки плоскій поверхні і заокругленим кутам.

Очищувач дихальної системи Baldus - це екологічний супутник блоків седації закисом азоту. Повна система є повністю автоклавуємою і не містить латексу. Однією з багатьох переваг є трикутна форма подвійної назальної маски і використання м'яких і гнучких матеріалів, які дозволяють масці ідеально підходити до будь-якої форми обличчя без слідів натиску. Очищувач системи дихання Baldus забезпечує більший комфорт пацієнта і більшу безпеку для стоматолога і персоналу.

Родзинкою є унікальні одноразові внутрішні маски, доступні в величезній різноманітності кольорів і запахів, що включають Чілла Ваніль (Chilla Vanilla), Полунична Насолода (Strawberry Delight), Щасливе Яблуко (Happy Apple), Чорничний Танець (Blueberry Dance) і Бадьорий Пузир (Bouncy Bubble). Дихальна система Baldus сумісна з будь-якими змішувальними блоками кисню/закису азоту. Седація закисом азоту Baldus символізує велику безпеку і комфорт, легке управління і сучасні технології.

System Medicals
1968 02.10.2020

  • Стоматологічна установка A Dec 500 USA NaviStom

    Стоматологічна установка A Dec 500 USA

    214 500 грн
    $ 5500 • € 4988.37
    M-DENTAL • Дрогобич
    Докладніше