@{ a.name } Видалити
Виробники
  • N
  • ...
  • Статті
  • Що потрібно для білосніжної посмішки ua:13532

Що потрібно для білосніжної посмішки

Здорові білі зуби надають людині впевненості у собі, роблять її посмішку чарівною. Щоб вони залишалися такими протягом життя, хорошої спадковості недостатньо.

Неправильний догляд за ротовою порожниною може послабити ясна. Бактерії та кислоти псують емаль зубів, призводять до карієсу. В результаті людина стає постійним клієнтом стоматолога.

Відвідувати фахівця двічі на рік слід оглядати, навіть якщо ви вважаєте свої зуби ідеальними. А підтримувати їх у відповідному стані допоможуть такі поради.

 NaviStom

Як доглядати за зубами правильно

Просто чистити зуби вранці та ввечері недостатньо, якщо ви хочете мати білу посмішку. Навіть після ретельного очищення щіткою у проміжках між зубами можуть залишатися елементи їжі. Вони призводять до розвитку бактерій, руйнування зубів, запалення ясен, появи неприємного запаху з рота.

Крім використання правильної зубної щітки та відповідної пасти слід користуватися спеціальними ополіскувачами, зубною ниткою. Стоматологи також рекомендують до застосування іригатори, що допомагають максимально очищати міжзубний простір.

Тривалість процесу чищення

Чистити зуби треба після сну і перед тим, як лягти спати. Іти на це має не менше двох-трьох хвилин. Починати слід із підмітальних рухів, а закінчувати круговими.

Як вибрати зубну щітку

Вироби бувають м'якими, жорсткими та середньою жорсткістю. Робити вибір слід з урахуванням особливостей зубів та ясен. Змінювати пристрої для чищення зубів слід кожні два-три місяці.

Для використання підходять як класичні щітки, так і електричні. Ознайомитись з характеристиками різних моделей та вибрати підходящий для себе варіант можна у каталозі магазину Алло.юа у Дніпрі. Електрощітки ефективно справляються із зубним нальотом, забезпечують профілактику карієсу, інших захворювань зубів та порожнини рота.

Особливості вибору зубної пасти

Засоби для догляду за зубами бувають профілактичні та лікувальні. У будь-якому випадку варто проконсультуватися з дантистом, який порекомендує найкращий варіант. Паста може бути розрахована як усунення конкретної проблеми, і її попередження. Один засіб може зміцнювати зубну емаль, інший – проводити профілактику хвороби ясен, третій – просто освіжати дихання.

Бажаєте відбілити зуби? Робити це можна один-два рази на тиждень, краще за попереднім погодженням зі стоматологом. Якщо емаль і так слабка, процес може бути шкідливий.

Що дає зубна нитка

Виріб допомагає прибрати шматочки їжі, що залишилися між зубами після чищення. Вона буде не зайвою і після перекушування, коли використовувати щітку немає можливості.

З чим справляється ополіскувач

До складу ополіскувачів входять витяжки із лікарських рослин. Вони роблять дихання свіжим, прибирають наліт, гальмують розвиток карієсу, роблять зуби та ясна менш чутливими.

Алло.юа
202 21.04.2023

  • Голкотримач ножиці пінцет за Castroviejo на складі (Пакистан) Інструменти для мікрохірургії NaviStom

    Голкотримач ножиці пінцет за Castroviejo на складі (Пакистан) Інструменти для мікрохірургії

    3 950 грн
    $ 103.54 • € 94.72
    Highmedicaltechnology • Харків
    Докладніше