@{ a.name } Видалити
Виробники
  • N
  • ...
  • Статті
  • Ротаційні стоматологічні інструменти від «Dia-Tessin» ua:11810

Ротаційні стоматологічні інструменти від «Dia-Tessin»

Торгова марка «Dia-Tessin» вже давно зарекомендувала себе серед стоматологів як продукція найвищого рівня. Ротаційні інструменти для стоматології цієї марки відповідають найвищим вимогам фахівців.

Історія виникнення «Dia-Tessin» почалася в Швейцарії в 1968году, з підстави Бруно ВАНЕТТЕ компанії під назвою Vanetti SA. У 1995 році керівництво перейшло до сина засновника компанії - Пабло ВАНЕТТЕ, який брав участь в сімейному бізнесі разом зі своїм батьком з 1987 року, і фірма була перетворена в компанію з обмеженою відповідальністю.

До 1990 року компанія займалася розповсюдженням своєї продукції переважно на ринку Швейцарії та Італії, після чого, при штаті співробітників в 8 чоловік, почала стрімко виходити на міжнародний ринок. Новий етап компанії і нові можливості ринку збуту почалися в 1996 році, після того як Гінтас і Віталія Бертасіус приєдналися до компанії в якості менеджерів з продажу в країнах колишнього СРСР.


 NaviStom

Швейцарія негласно вважається лідером у виробництві інструментальної тонкої промисловості. Вибираючи для себе обертовий інструмент, стоматолог, звичайно ж, оцінює його калібр стрижня, алмазне покриття і геометрію робочої частини. Ріжучі інструменти «Dia-Tessin» демонструють високу якість за допомогою одного з цих показників.

Як прийнято в сучасний час, компанія поширює свою продукцію, активно беручи участь в міжнародних торговельних ярмарках, а також за допомогою інформаційних розсилок і реклами. Але перш за все, компанія має високі продажі завдяки «рекомендацій» постійних клієнтів, що саме за себе говорить про якість продукції.

Vanetti SA поряд з конкурентними цінами, максимально автоматизували і раціоналізувала процес виробництва. Політика компанії може бути відображена в простій формулюванні: вискокачественная продукція з короткими термінами поставки (не більше одного тижня), швидкий розгляд питань, підтримка клієнтської бази з метою поширення марки «Dia-Tessin», скорочення відходів виробництва до абсолютного мінімуму і забезпечення гармонійного функціонування всієї компанії.

Сьогодні продукція марки Dia-Tessin пропонується не тільки в Швейцарії та Італії, але і в наступних країнах: Великобританія, Португалія, Іспанія, Франція, Німеччина, Австрія, Ліхтенштейн, Греція, Туреччина, Іран, Словаччина, Албанія, Болгарія, Румунія, Сербія, Хорватія, Боснія і Герцеговина, Косово, Естонія, Литва, Латвія, Польща, Україна, Російська Федерація, Казахстан, Узбекистан, Чехія, Японія, Південна Корея, Гонконг - Китай, Таїланд, Австралія, Об'єднані Арабські Емірати, Саудівська Аравія, Йорданія, Сирія , Ліван, Еквадор, Коста-Ріка, Чилі, Колумбія, Венес ела, Болівія і Бразилія.



1800 11.10.2010

  • Система автоматичного змащування та чищення наконечників iCare Type C3 ВИРОБНИК NSK NaviStom

    Система автоматичного змащування та чищення наконечників iCare Type C3 ВИРОБНИК NSK

    75 000 грн
    $ 1965.92 • € 1798.56
    Highmedicaltechnology • Харків
    Докладніше