@{ a.name } Видалити
Виробники
  • N
  • ...
  • Статті
  • Ринковий нагляд за медичними виробами в естетичній медицині і стоматології ua:13259

Ринковий нагляд за медичними виробами в естетичній медицині і стоматології

В рамках програми лояльності до своїх клієнтів «Прем'єр Експо» та УНІС 14 червня 2019 року організували безкоштовну конференцію «Ринковий нагляд за медичними виробами в естетичній медицині і стоматології».

 NaviStom

Компанія «Прем'єр Експо» спільно з Українським Науковим Інститутом Сертифікації 14 червня в Бізнес-школі «МІМ» провели освітній захід з актуальних питань перевірок державними органами ринкового нагляду обігу медичних виробів в естетичній медицині і стоматології для керівників компаній-дистриб'юторів і постачальників, регуляторних менеджерів уповноважених представників. Для ефективного використання такої зустрічі був обраний формат дискусійної панелі, завдяки чому на всі свої питання учасники отримали відповіді в процесі виступу спікерів.

У першій частині заходу Дмитро Судак, юрист і адвокат в сфері фармації та медичних виробів, описав юридичне «поле», в якому знаходяться розповсюджувачі медичних виробів. Після нього Олена Назарчук, начальник департаменту оцінки відповідності медичних виробів Українського Наукового Інституту Сертифікації, розповіла про вимоги нормативних актів щодо маркування та документації медичних виробів, а також про найближчі зміни, які очікуються в технічному регулюванні медичних виробів в Україні.

У другій частині виступили і поділилися своїм досвідом співробітники Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками (Держлікслужби), які мають безпосереднє відношення до перевірок медичних виробів у розповсюджувачів. Діана Сурова, заступник начальника Держлікслужби в Київській області, продемонструвала підсумки державного ринкового нагляду за медичними виробами в 2018 році і його перспективи в 2019-му. А Катерина Люханова, завідуюча сектором державного нагляду (контролю) за якістю виробів медичного призначення Держлікслужби в м.Києві, розповіла про права та обов'язки представників ринкового нагляду і суб'єктів господарювання під час перевірок.

Кілька років тому проведення такого заходу за участю співробітників Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками було б просто нереальним. Але завдяки позитивним змінам, які відбуваються в цьому державному органі, сьогодні є можливість отримати відповіді на свої питання «з перших вуст». Після цього заходу у наших учасників змінилося ставлення до процесу перевірок і вони позбулися тих стереотипів, які були сформовані в попередні періоди роботи Держлікслужби, і вони пішли з упевненістю, що найближчі зміни відбудуться тільки в кращу сторону!

Premier Expo
499 26.06.2019

  • Стаціонарний стоматологічний рентген Yoshida NaviStom

    Стаціонарний стоматологічний рентген Yoshida

    50 000 грн
    $ 1310.62 • € 1199.04
    Ольга • Суми
    Докладніше