@{ a.name } Видалити
Виробники
  • N
  • ...
  • Статті
  • Рециркулятор Тандем+ від вітчизняного виробника – найкращий помічник для знезараження повітря! ua:13370

Рециркулятор Тандем+ від вітчизняного виробника – найкращий помічник для знезараження повітря!


Збереження здоров'я - найважливіший аспект нашого життя. Особливо актуальна ця тема в період пандемії, викликаної підступним вірусом Covid19. Ми проводимо багато часу в громадських місцях (офісах, навчальних закладах, ма-газинах, спортзалах, перукарнях, транспорті ...).

Як захистити себе? Адже здоров'я людини знаходиться в прямій залежності від чистоти навколишнього повітря і середовища.

Дуже важливо, щоб ми почували себе безпечно, прийшовши до лікаря, в лабораторію для здачі аналізів та інше місце лікувально-профілактичних закладів.

 NaviStom

Вихід є! Найпростіший і ефективний спосіб знезараження повітря в приміщеннях - використання бактерицидного рециркулятора. Команда нашого підприємства, опираючись на 15-річний досвід роботи в галузі світлотехніки, та вивчивши асортимент рециркуляторів, представлених на ринку в Україні, розробила і запустила у виробництво максимально зручну для користувачів серію рециркуляторів Тандем + потужністю 15Вт, 25Вт, 30Вт, 36Вт, 50Вт, 60Вт, 72Вт, які розраховані для знезараження приміщень I, II, III, IV, V категорій.

Виробництво знаходиться в м.Дніпро. Продукція відповідає встановленим медичним критеріям безпеки, сертифікована в Україні (Висновок ДСЕЕ №12.2-18-1 / 23705 від 13.10.2020).

 NaviStom

Рециркулятор оснащений бактерицидною лампою низького тиску зі спектром хвилі 253,7нм. Встановлений всередині корпусу вентилятор переміщує повітря через внутрішню камеру рециркулятора, де відбувається його очищення безозоновою лампою PHILIPS TUV, яка затримує озоностворюючу частину спект-ру. Вперше фахівці компанії PHILIPS створили лампу, у якій колба з увіолевого скла зі спеціальним покриттям з оксиду титану не пропускає промені з довжиною хвилі менше 257 нм. Так максимально одфільтровується (блокується) озоностворююча лінія спектру. Завдяки цьому винаходу, з'явилася можливість застосовувати рециркулятор з цією лампою в присутності людей.

Безпечне знезараження повітря! Таким чином, відкриваються нові можливості. Можна спокійно працювати, вчитися, лікуватися, тренуватися, відпочивати, займатися улюбленою справою в КОЛЕКТИВІ, знаючи, що за спиною у Вас надійний помічник - рециркулятор Тандем +.

- Рециркулятор знезаражує повітря в кабінеті, офісі, та в будь-якому приміщенні в присутності людей.

 NaviStom

- Усуває будь-які запахи, в тому числі і запахи хімічних реагентів.

- Для максимального комфорту Вашої діяльності – пульт дистанційного керування та пересувна стійка.

- Основною перевагою є те, що рециркулятор серії Преміум оснащений безозоновою лампою PHILIPS TUV, яка приводиться в дію за допомогою ЕПРА PHILIPS, що дає можливість збільшити часи роботи лампи вдвічі, тобто до 18 000 годин.

- Гарантійний термін експлуатації рециркулятора з ЕПРА PHILIPS складає 5 років та підтримання в наявності комплектуючих на складі протягом 10 років.

Дію УФ-променів доведено понад століття тому. У 1903 році Нобелівський лауреат Нільс Рюберг Фінзен розробив наукові основи світлолікування.

 NaviStom

У 2020 році були опубліковані дослідження німецьких вчених, в яких доведено, що вплив УФ-С на живі організми відбувається на молекулярному рівні, в їх ДНК і РНК. Ці складні молекули, що мають вирішальне значення для реплікації і виживання всього живого, включаючи віруси, мають хімічні зв'язки, які руйнуються світлом. Отже, опромінення безозоновою лампою PHILIPS-TUV, або вбиває мікроорганізми, або запобігає реплікацію. Обидва результати запобігають передачу хвороби.
До речі, авіакомпанії також намагаються знайти способи безпечного перевезення пасажирів в авіалайнерах. Так авіабудівна корпорація Boeing створила ультрафіолетовий опромінювач та готова запустити його у виробництво, щоб виправити ситуацію в авіатранспортній галузі, яку цього року зіпсував коронавірус, помітно скоротивши обсяги авіаперевезень.

Наш рециркулятор Тандем + активно використовується в стоматологічних клініках, медичних центрах та лабораторіях, в косметичних кабінетах, перукарнях, навчальних закладах, в офісах і вдома!

 NaviStom

 NaviStom

 NaviStom


Побажаємо здоров'я один одному!

Будьте здорові з рециркулятором Тандем +!

Наші фахівці допоможуть Вам підібрати та придбати рециркулятор згідно Ваших розмірів та категорій приміщення.
+38 050-320-1914, +38 067-567-1428
fedsvet14@gmail, fed@a-teleport.com
fedsvet.com.ua, tandem-plus.com

Тандем
655 20.11.2020

  • Прес піч Ivoclar EP 500 NaviStom

    Прес піч Ivoclar EP 500

    58 380 грн
    $ 1530.28 • € 1400
    Ростислав • Тернопіль
    Докладніше