@{ a.name } Видалити
Виробники
  • N
  • ...
  • Статті
  • Персональний аромат для стоматологічного кабінету. ua:13363

Персональний аромат для стоматологічного кабінету.

Використання аромату, як інструменту вирішує безліч проблем власників стоматологічних клінік.

 NaviStom

 NaviStom

Давайте відразу на чітких прикладах! А потім ми надамо інформацію, що ми створюємо бренд-аромати, інтегруємо їх в бізнес, а ще й являємось єдиною компанією з аромабрендингу на ринку України.

1. Ще в 2005 році група вчених (Lehrner, J., Marwinski, G., Lehr, S., Johren, P. & Deecke, L.) опублікувала в науковому виданні «Психологія і поведінка» дослідження спеціально для стоматології: як аромати апельсина і лаванди допомагають зняти нервозність і поліпшити настрій відвідувачів медичних центрів. «Результати показують, що ароматизація апельсином і лавандою знижують тривогу і покращують настрій відвідувачів, які очікують своєї черги».

2. Взаємодія «бізнес-клієнт»: будь-якому бренду (в тому числі і стоматологічному) важливо, щоб люди приходили знову й поверталися із задоволенням. Постійні клієнти забезпечують стабільний рівень прибутку. А для цього вони повинні отримувати якісну комплексну послугу – тобто результат + враження.

Ароматизація медустанов створює емоційно-багаті й усвідомлені відчуття: «при відвідуванні клініки мені було спокійно, атмосфера була заспокійлива, мій зуб вилікували, я залишився / залишилася задоволена».

 NaviStom

 NaviStom

3. Відразливі стереотипи: ми всі прекрасно пам'ятаємо, чим зазвичай пахнуть клініки – дезінфекторами і медичними препаратами. Це зрозуміло і логічно: тут має бути стерильно і тут, власне, лікують. Але такі запахи неминуче асоціюються з дискомфортом від процедур і викликають у людини підсвідоме відторгнення. Відчуваючи таку атмосферу, кожен буде переживати і, можливо, наступного разу не захоче повернутися, а піде в інше місце - і так, поки не виявиться в тій, де майже не пахне, адже там буде менше тривоги. Тому так важлива нейтралізація запаху антисептиків і заміна його приємним ароматом.

4. Просування: реклама привертає увагу, але по-справжньому клієнт буде взаємодіяти з брендом безпосередньо в клініці. Вже починаючи з зони ресепшн він буде знайомитися з вашим установою і складати про нього певну думку. Аромамаркетинг створює емоцію, яка потім перетворюється в конкретну думку: людина відчуває, що їй добре = «я вважаю, що це - хороша клініка». Тому, до речі, важливо ароматизувати хол і кабінети - тут клієнти проводять найбільше часу, а значить - більше взаємодіють з ароматом.

5. Ароматизація медичних установ підкреслює якість послуги: хороший приклад - кейс ароматизації клініки Junqueira (Дубай). Люксовий дорогий інтер'єр легко б загубився за неприємними запахами, зіпсувавши загальне враження - клієнт, занурюючись в тривожний стан, просто його не помічає. Але професійна ароматизація допомогла цього уникнути: для клініки розробили унікальний аромат на основі квіткових і зелених нот, білого мускусу і ванілі. Він не тільки підкреслює дизайн простору, але і покращує настрій відвідувачів (емоція радості і комфорту).

 NaviStom

Нашій команді Ol.factory пощастило також працювати над багатьма схожими кейсами в Києві: клініки Porcelain, Status Dental Studio, Method.clinic, IMP Clinic та інші вже встигли скористатися нашою комплексною послугою. Адже ми не тільки розробляємо ідею-концепт, але і надаємо обладнання для ароматизації будь-якого приміщення.

Оl.factory
259 23.10.2020

  • Радіовізіограф Woodpecker H1.5 на складі! NaviStom

    Радіовізіограф Woodpecker H1.5 на складі!

    44 500 грн
    $ 1166.45 • € 1067.15
    Highmedicaltechnology • Харків
    Докладніше