@{ a.name } Видалити
Виробники
  • N
  • ...
  • Статті
  • Одноразові насадки Riskontrol для стоматологічних пістолетів ua:13251

Одноразові насадки Riskontrol для стоматологічних пістолетів

 NaviStom

Забезпечення гігієни в стоматологічній клініці було і залишається найважливішою вимогою. Профілактика інфекційних заражень має вирішальне значення в забезпеченні безпеки пацієнтів і співробітників клініки. За допомогою одноразових насадок Riskontrol компанії Pierre Rolland (Acteon Group) стоматологи можуть підвищити безпеку своєї праці – забезпечити стовідсоткову гігієну, що гарантує відсутність негативного впливу мікроорганізмів.

Багатофункціональні пістолети вода–повітря є інструментом, що найбільш часто використовуються, і, одночасно, найслабкішою ланкою системи забезпечення гігієни стоматологічної клініки. Нові одноразові насадки Riskontrol дозволяють майже повністю усунути ризик прямого або перехресного інфікування пацієнтів. Тепер ви можете повною мірою реалізувати формулу безпеки: «100% гігієна, 100% ергономія, 100% сухе повітря = 100% безпека».

 NaviStom

Постійний контроль за безпекою та гігієною інноваційних насадок компанії Pierre Rolland, що призначені лише для одноразового використання, запобігають міграції мікроорганізмів в системі циркуляції води і повітря робочого місця стоматолога і дозволяють без особливих проблем слідувати дуже жорстким сучасним вимогам гігієни – і забезпечити стовідсотковий інфекційний контроль. Завдяки унікальній патентованій системі Riskontrol потоки повітря та води з функціонального пістолету проходять до вихідного отвору двома абсолютно незалежними каналами. Це означає, що з вихідного отвору надходить стовідсотково сухе повітря, що гарантує повну відсутність вологи на поверхні, що обробляється, – це особливо важливо при адгезивній фіксації та інших операціях. Одночасно спеціальний ізолюючий полімерний матеріал запобігає теплообміну між насадкою та зубом.

Зниження ризику інфекційного ураження – дотримання нормативних вимог. Для універсального використання, майже для будь-якого робочого місця стоматолога у доступі близько 70 різноманітних прецизіонних адаптерів, котрі можуть використовуватися для 145 типів обладнання. Перехідник з анодійованного алюмінію нагвинчується або надівається на пістолет і використовується протягом всього строку експлуатації. Для кожного пацієнта потрібно лише міняти одноразові насадки.

Ще одна перевага для практики: щоденне використання Riskontrol не потребує додаткового навчання та значних витрат і дозволяє економити робочий час співробітників. Пружні та гнучкі насадки без ефекту пам’яті легко надіваються на адаптер і знімаються з нього – без погіршення якості роботи пістолета. Це дозволяє відмовитися від важкої, трудомісткої та гігієнічно небезпечної стерилізації багатофункціональних пістолетів.

Riskontrol постачається у двох варіантах: максимальний (містить 250 насадок) і компактний (містить 100 насадок), котрі вже стерилізовані окисом етилену і упаковані в індивідуальні блістери. Доступні насадки п’яти різних кольорів (білий, синій, жовтий, зелений та рожевий).

 NaviStom

 NaviStom

Приватне підприємство «Галіт»
Україна, Тернопільська обл., Тернопільський р-н,
с. Байківці, вул. 15 Квітня, 6Є, 47711
+38 (0352) 43 47 38
+38 (0352) 43 70 60
+38 (0352) 43 41 38
факс. +38 (0352) 43 04 03
e-mail: office @galit.te.ua офіційний сайт: www.galit.te.ua

Галіт
1129 11.06.2019

  • Налобний освітлювач Корея Ksope ks-05 З лінзою 1.7х в комплекті! NaviStom

    Налобний освітлювач Корея Ksope ks-05 З лінзою 1.7х в комплекті!

    24 797.50 грн
    $ 650 • € 594.66
    Highmedicaltechnology • Харків
    Докладніше