@{ a.name } Видалити
Виробники
  • N
  • ...
  • Статті
  • Наконечник для чищення та полірування зубів Prophy-Mate NEO ua:13563

Наконечник для чищення та полірування зубів Prophy-Mate NEO

Конструкційні особливості пристрою

Наконечник для чищення та полірування зубів Prophy-Mate NEO – це комплексна система, яка складається з декількох зручно з’єднаних між собою компонентів. Завдяки використанню спеціально сконструйованих кріплень, спеціаліст може швидко привести систему в робоче положення та виконувати поставлені завдання.

Конструкція наконечника розроблена японською компанією NSK за унікальною технологією, яка передбачає наявність наступних елементів:

- дві змінні насадки, які мають кут нахилу 60 та 80 градусів відповідно для роботи з ділянками молярів або передніх зубів;

- система кріплення наконечника на перехідник стандартного типу в один рух – процес займає мінімальну кількість часу;

- застосування здвоєного сопла, що дозволяє розподіляти більше порошку за одиницю часу та швидше очищувати потрібні поверхні;

- два шарнірних механізми в основі конструкції, що дозволяє переміщувати її під кутом 360 градусів та добиратись до найбільш віддалених ділянок ротової порожнини;

- зручна форма наконечника, що дозволяє з легкістю утримувати його в руці та проводити потрібні маніпуляції тривалий час.

 NaviStom

Конструкція наконечника Prophy-Mate NEO розроблена за сучасними стандартами, тому його використання сумісне з перехідниками від інших виробників, які також використовують цю систему кріплення. До комплекту поставки включена щітка для чищення внутрішніх механізмів та пакетики з порошковою речовиною FLASH pearl, що використовується при чистці зубної емалі від каменю або нальоту.

Переваги використання наконечника

 NaviStom

Все більше стоматологічних кабінетів та клінік по всьому світу використовують у своїй діяльності наконечник Prophy-Mate NEO. Така популярність пристрою не дивує, адже продукція від японського виробника забезпечує наступні вигоди:

1. компактна збалансована конструкція, що знижує втому для кисті та зап’ястя при використанні;

2. можливість автоклавування у традиційних стерилізаторах, обробка при температурі 135 градусів дозволяє позбутись від усіх патогенних мікроорганізмів на корпусі наконечника;

3. декілька насадок дозволяють стоматологу налаштувати прилад під конкретного пацієнта та процедури, що виконуються;

4. збирання та розбирання конструкції забирає мінімальну кількість часу, а при першому застосуванні не потрібно довго розбиратись з інструкцією по експлуатації.

 NaviStom

При всіх відмічених перевагах стоматологічний наконечник Prophy-Mate NEO вирізняється доступною вартістю. Його можуть дозволити собі навіть невеликі стоматологічні кабінети, які ще не мають серйозного напливу пацієнтів та можуть розпоряджатись обмеженим бюджетом. Вкладення в покупку точно виправдає себе, адже завдяки покращенню якості послуг, що надаються, збільшиться кількість відвідувачів. Тому такий пристрій без сумнівів варто мати у своєму розпорядженні.

Джерело: сайт meddent.com.ua.

MedDent
131 31.01.2024

  • Комп`ютерний томограф Myray Sky View NaviStom

    Комп`ютерний томограф Myray Sky View

    610 400 грн
    $ 16000 • € 14637.89
    YurDental • Свалява
    Докладніше