@{ a.name } Видалити
Виробники
  • N
  • ...
  • Статті
  • MeDiConf - digital конференція для медичного бізнесу. 29.11.2019, Київ! ua:13293

MeDiConf - digital конференція для медичного бізнесу. 29.11.2019, Київ!

 NaviStom

MeDiConf — перша конференція для маркетологів, лікарів і власників клінік про те, як правильно просувати клініку в Інтернеті. Подивитися програму і купити квиток можна тут.

Спеціальний промокод на 15% для читачів: NAVISTOM

Конференція пройде 29 листопада в Києві і збере всіх топових фахівців медичного маркетингу. На івенті виступлять професіонали з багаторічним досвідом роботи і кейсами саме в медичній сфері.

Модератор конференції — Валерій Ославський, відомий ведучий проектів «Я Соромлюсь свого тіла» і «За живе» на телеканалі СТБ. Також Валерій ділитиметься корисними знаннями в побудові власного бренду для практикуючих лікарів — у Валерія більш ніж 122,000 підписників в соціальних мережах!

 NaviStom

Найбільш очікуваний спікер — Людмила Шупенюк, відома ведуча проектів «Я Соромлюсь свого тіла», «Все буде добре», «За живе», «Давай поговоримо про секс». Людмила часто виступає спікером на міжнародних конференціях, і цього разу поділиться секретами формування бренду лікаря і як залучити більше 120,000 підписників в соціальних мережах!

Також, серед спікерів:

 NaviStom

1. Сергій Казанцев — Засновник і головний виконавчий директор сервісу пошуку лікарів DOC.UA розповість, як медичному бізнесу бути успішним в digital-просторі.

2. Павло Козлов — Співзасновник команди MegaDoc. На прикладі своїх клієнтів з стоматології, хірургії, проктології Павло розповість, як робити креатив в медичному маркетингу. І навчить вас робити це так, щоб про вас дійсно говорили!

3. Наталія Тулінова — Засновник і головний виконавчий директор Zdorovi agency поділиться, як робити аудит медичного закладу, знайти можливі зони росту і як виміряти ефективність digital-активностей в медичному бізнесі.

 NaviStom

4. Катерина Лабецька — Керівник відділу контент-маркетингу в Bookimed навчить завойовувати довіру клієнтів в медичному digital-просторі, налагоджувати систему відгуків і рекомендацій, будувати лояльне співтовариство ваших клієнтів.

5. Олена Коваленко — Засновник і головний виконавчий директор EvoClinic розповість ключові моменти позиціонування лікаря в соціальних мережах, що потрібно робити і, навпаки, ні в якому разі не можна для бренду лікаря в соціальних мережах.

6. Сергій Снєгірьов — Директор з маркетингу в Клініці Вихідного Дня поділиться 7 практичними рекомендаціями, як стати Клінікою №1 в Facebook, розповість про SMM, як правильно продавати послуги в соціальних мережах.

 NaviStom

7. Яна Дехтяр (Директор з маркетингу в Synevo) і Олександр Даценко (Начальник відділу керівників проектних команд в Netpeak) на прикладі мережі лабораторій Synevo пояснять, чому важливо працювати з репутацією бренду в онлайні, а також поділяться всіма тонкощами роботи з негативом в медичній сфері.

8. Наталія Устименко — Керівник директ-маркетингу в eSputnik покаже актуальність email-маркетингу в медичній сфері, як автоматизувати процес відправки листів.

Якщо у вас є бажання розвиватися і вчитися, щоб випереджати конкурентів і розширювати коло лояльних пацієнтів, радимо купити квиток.

Промокод на знижку 15% NAVISTOM

Організатори — Netpeak Group і Octopus Events.


921 30.10.2019

  • Візьму в оренду чи оренду з правом викупу стоматологічну клініку в м. Києві NaviStom

    Візьму в оренду чи оренду з правом викупу стоматологічну клініку в м. Києві

    Андрій Миколайович • Київ
    Докладніше