@{ a.name } Видалити
Виробники
  • N
  • ...
  • Статті
  • До питання про інтернет-маркетинг для стоматологічних клінік ua:13347

До питання про інтернет-маркетинг для стоматологічних клінік

Напевно ви помітили, що інформаційні технології давно «захопили» світ. Вже практично не залишилося питань або завдань, які не можна вирішити за допомогою сучасних інформаційних сервісів. Якщо вам потрібно знайти магазин, СТО, ательє, кафе або будь-яку іншу організацію, то ви не станете шукати її на друкованій карті або питати адресу у перехожих. Ви просто дістанете свій смартфон, на ходу введете потрібний запит, і отримаєте результат. Все це стосується в тому числі і стоматологічних клінік. Звичайно ж, у всіх є свої постійні клієнти, але це ж не межа?


 NaviStom

Під лежачий камінь вода не тече або стукайте і вам відкриють

Як же отримати вигоду з вищесказаного? Звичайно ж - проводити роботу з сервісами, які надають інформацію про стоматологію для широкого кола користувачів. Для цього додайте свою клініку або стоматологічний кабінет в спеціалізовані каталоги з приводу стоматологій і в загальні довідкові сервіси такі, наприклад, як Locator.ua

Як вони працюють на прикладі останнього? Наприклад, ви перебуваєте в незнайомому місті або районі і вам терміново потрібно знайти певну вулицю або організацію. Ви вводите запит в пошуковий рядок (наприклад, "стоматологія Київ" або "стоматологічна клініка оболонь") або обираєте з меню необхідну рубрику, а система відображає відповідний результат з відмітками на карті і адресами. Для користувачів - це максимально зручний спосіб пошуку. А для власників - додаткове джерело залучення нових клієнтів.

Локатор працює в великих і невеликих містах нашої країни. Сервіс дозволяє:

почитати відгуки, порівняти організації;
заощадити час і швидко знайти потрібну компанію;
здійснити пошук, а також розмістити інформацію про вашу компанію безкоштовно.

Ресурс взагалі не обмежує сферу діяльності і вид бізнесу і організації.

Стоматологічні клініки на Locator.ua

З локатор співпрацюють медичні установи і стоматологічні клініки. Не секрет, що зараз більшість установ презентують свої послуги на сайтах і просуваються онлайн. Онлайн-карата сприяє залученню додаткового трафіку на сайт. Сервіс також позитивно впливає на органічне просування. Але найголовніше - він допомагає залучати реальних клієнтів.

Якщо людині знадобилися послуги стоматологічної клініки, то вона просто вводить запит і отримує Вашу електронну адресу з графіком роботи та іншими контактами даними: режимом роботи, телефонами, мессенджерами, посиланням на сайт, послугами, цінами, відгуками та ін.

Яким організаціям потрібна реклама через подібні сервіси? Складно виділити нішу, яка не потребувала б додаткової реклами через онлайн-карти і довідники. Користувачі шукають готелі, СТО, автомийки, ресторани, салони краси, нотаріальні контори, стоматологічні та медичні центри.

Якщо вашої клініки ще немає в довіднику Локатор, то ви можете розміститися абсолютно безкоштовно і тоді про вас дізнається широка аудиторія, а якщо є - додати фотографії, послуги, ціни, опис і тим самим піднятися в пошуку. Якщо ж ви захочете скористатися розширеними можливостями, то завжди зможете замовити додаткові послуги.

Locator
440 24.09.2020

  • Візіограф Vatech Ez Sensor Soft 1.5 NaviStom

    Візіограф Vatech Ez Sensor Soft 1.5

    80 000 грн
    $ 2096.99 • € 1918.47
    Highmedicaltechnology • Харків
    Докладніше