@{ a.name } Видалити
Виробники
  • N
  • ...
  • Статті
  • ​Дизайн і благодійна допомога в стоматологічній клініці Keelan Dental, Батлер, штат Пенсільванія, США. ФОТО ua:13328

​Дизайн і благодійна допомога в стоматологічній клініці Keelan Dental, Батлер, штат Пенсільванія, США. ФОТО

В стоматологічній клініці Keelan Dental в місті Батлер, штат Пенсільванія, США, пацієнти отримують стоматологічні послуги в приємній і дружній атмосфері.

 NaviStom

Ще на вулиці перед входом в цю цегляну будівлю відвідувачі розуміють, що їх чекає комфорт і затишок. Природній матеріал, з якого побудована клініка, зелений газон, квіти та кущики дарують відвідувачам впевненість, що і всередині їх зустрінуть з турботою і повагою.

 NaviStom

 NaviStom

Дизайн інтер’єру відрізняється стриманістю і простотою. В той же час всі матеріали, меблі, декор є сучасними і обрані для зручності персоналу і відвідувачів.

В Keelan Dental розуміють, що на гарну і здорову посмішку заслуговує кожна людина, тому клініка співпрацює з організацією Dentistry from the Heart і раз на рік у червні пропонує безкоштовне лікування пацієнтам з низьким рівнем доходу і які не мають стоматологічної страховки. Починаючи з 2014 року клініка надала безкоштовні послуги 475 пацієнтам. Для того, щоб отримати безкоштовне встановлення пломби, видалення зуба чи професійну гігієну ротової порожнини (за цією програмою клініка надає одну послугу одному пацієнту), не потрібно попередньо записуватися. Клініка обіцяє, що прийме за день 100 пацієнтів. Але в чергу потрібно стати з 5:30 ранку і за порадою клініки бажано мати з собою стільчик і парасольку.

 NaviStom

 NaviStom

 NaviStom

 NaviStom

 NaviStom

 NaviStom

 NaviStom

Keelan Dental
1072 25.03.2020

  • Радіовізіограф WOODPECKER I-SENSOR H1 Акційна пропозиція ! NaviStom

    Радіовізіограф WOODPECKER I-SENSOR H1 Акційна пропозиція !

    50 000 грн
    $ 1310.62 • € 1199.04
    Highmedicaltechnology • Харків
    Докладніше