@{ a.name } Видалити
Виробники
  • N
  • ...
  • Статті
  • Дентальний мікроскоп ALLTION AM-6000 - ідеальний для стоматолога ua:13393

Дентальний мікроскоп ALLTION AM-6000 - ідеальний для стоматолога

 NaviStomПереваги ALLTION AM-6000:

Лінзи мікроскопа виготовлені німецькою компанією Schott Optical Glass, яка створює оптику вже 125 років. Багатошарове антиблікове покриття лінз і апохроматичні оптика забезпечують унікальну комбінацію чудових оптичних характеристик: природне перенесення кольорів, висока різкість зображення, широке поле огляду, оптимальний рівень контрастності.

Плавне збільшення.1: 8 коефіцієнт масштабування і діапазон збільшення 3.4х-27.7х - одні з найбільших у світі.

LED підсвічування з лінійно змінною яскравістю. Особливий дизайн ламп мікроскопа зменшує нагрів і продовжує їхній термін служби (більше 60,000 годин). Температура кольору схожа з сонячним світлом (5 700 К), більш, ніж 85% передачі кольору, відновлення реального кольору випромінюваного об'єкту.

 NaviStom
Прекрасне лінійне затемнення забезпечує підсвічування з мінімальною яскравістю. Максимальне освітлення об'єкту більше 70 000 Люкс. Регульований розмір плями освітлення (максимальний, середній, мінімальний) і два типи кольорових фільтрів. Вбудований зелений і помаранчевий фільтри.

Велике поле огляду окуляра 23 мм (проти 21 мм або 18 мм у аналогів) забезпечує більший комфорт при роботі з мікроскопом.

Легке налаштування балансу і сили тертя в шарнірах за допомогою спеціальних ручок. У конструкції використані сучасні газові пружини, виготовлені в Німеччині.

 NaviStom
Ергономічні ручки поворотні на 360 градусів. Можуть бути зняті для стерилізації, немає необхідності використовувати чохли або ковпачки.

Корпус несучого важеля, виготовлений з екологічно чистого PC матеріалу, який відрізняється більшою міцністю, ніж ABS, забезпечує довговічність, запобігає старінню і утворенню тріщин. Механічні частини всього мікроскопа в основному складаються з алюмінієвого сплаву 6061. Кабель живлення і кабель HDMI вбудовані в стійку, їх розетка змонтована на підставі.

High Medical Technology
421 11.03.2021

  • Портативний рентген Rextar-X NaviStom

    Портативний рентген Rextar-X

    106 820 грн
    $ 2800 • € 2561.63
    YurDental • Свалява
    Докладніше