@{ a.name } Видалити
Виробники
  • N
  • ...
  • Статті
  • ActiveBone – інноваційний та новітній кістковий замінник від ABM Technology. ua:13548

ActiveBone – інноваційний та новітній кістковий замінник від ABM Technology.

Завод повного циклу ABM Technology має свою історію у створенні високоточних виробів для медичного сектору та декларує нові стандарти у сфері.

 NaviStom

Роки випробувань та досліджень, комплексних розробок та компетентного підходу, сумісна робота вітчизняних та світових науковців, стали на шляху створення на базі виробництва біотехнологічної лабораторії, яка започаткувала створення натурального кісткового заміннику ActiveBone.

 NaviStom

Виробництво кісткового замінника здобуло колосальних результатів, що вже підтверджено на практиці віддаленими результатами, клінічними й лабораторними випробуваннями та спеціалізованими сертифікатами.

ActiveBone являє собою мінеральний кістковий гідроксиапатит з колагеном, отриманий з кісткової тканини тварин, що пройшли спеціальну обробку з видаленням антигенних складових та володіють максимальною біологічною сумісністю. ActiveBone позбавлено антигенних властивостей, має остеоіндуктивні та остеокондуктивні властивості, завдяки яким матеріал повністю ремодулюється у власну кісткову тканину пацієнта.

ActiveBone може бути використано в якості носія стовбурових клітин чи інших медичних біотехнологічних продуктів або лікарських засобів.

При цьому повністю зберігається мінеральна і колагенова структура кістки, що і забезпечує високі пластичні властивості природнього матеріалу.

Переваги ActiveBone:

- Біосумісність. Колаген є природною складовою кісткових тканин, що зменшує ризик відторгнень або алергічних реакцій.

- Біодеградація. Завдяки технологічним процесам формування матеріалу, його особливістю є поступове заміщення природними тканинами організму.

- Регенерації. Колаген сприяє активізації клітин, що сприяють регенерації кісткового матриксу, що покращують процес загоєння та відновлення тканин.

Особливість ActiveBone:

- Форма та розмір. Широкий розмірний спектр сприяє можливості використання матеріалу в більшості клінічних випадків навіть в вузукоспеціалізованих напрямках медичного профілю.

Унікальність ActiveBone:

- Збагачення молекул частин тканини зарядженими іонами кальцію сприяють процесам мінералізації та збільшенню гнучкості й міцності, що збільшують процес остеоінтеграції імплантаційного матеріалу в організмі пацієнта.

Кістковий замінник ActiveBone з колагеном є одним з важливих інноваційних матеріалів, що використовується для заміщення частини або повного дефекту кістки в організмі людини. Саме колаген є основним білком, що складає кісткову матрицю, та робить імплантаційний матеріал біосумісним та сприяє регенерації тканин.

Сфера застосування. Ортопедія, травматологія, стоматологія, щелепно-лицева хірургія, реконструктивно-пластична, спінальна та торакальна хірургія, онкологія, нейрохірургія, ендокринологія, спортивна медицина.

 NaviStom

Світ диктує нові правила, а ми створюємо фундамент для розвитку сучасної медицини.

Приєднуйтесь до кола наших шанувальників та на практиці отримайте бездоганний результат завдяки першокласній якості та вашій кваліфікації.

Створюємо та розвиваємо українську біоінженерію разом!

Звертайтеся до наших менеджерів, які проконсультують вас по будь-якому питанню та миттєво оформлять ваше замовлення:

+380979501462

+380678236613

www.abmt.com.ua

www.activebone.com

ABM Technology
163 22.08.2023

  • Автономна стоматологічга установка SDA 3500 + аспіраційна система NaviStom

    Автономна стоматологічга установка SDA 3500 + аспіраційна система

    286 125 грн
    $ 7500 • € 6861.51
    YurDental • Свалява
    Докладніше