@{ a.name } Видалити
Виробники
Зразок!

Приблизно так може виглядати ваша стаття.
Стаття НЕ має терміну публікації, тому не потребує регулярної оплати за розміщення на сайті.

З`явились питання?
Дзвоніть, все розповімо докладніше:
Пн-Пт 10:00 - 17:00



Відмінити

PLANMECA ProSensor HD
PLANMECA ProSensor HD NaviStom
×
PLANMECA ProSensor HD
127 544 грн
$ 3228.96 • € 2980
Київ
Сайт
Сайт Укр-Медмаркет
3131 03.01.2021
Ретельно спроектований корпус сенсора, сучасна схема магнітних з`єднувачів, надійний кабель і світлодіодний індикатор блоку інтерфейсу гарантують успішне отримання зображень у всіх випадках.

Система Planmeca ProSensor пропонується з розміром сенсора 39,7х25,05 мм. Компанія Planmeca першою впровадила сучасну магнітну сполучну систему в стоматологічному обладнанні. Зрозуміла конструкція сполучної системи забезпечує зручність роботи однією рукою, при цьому не потрібно замислюватися над тим, як вставити з`єднувач в блок інтерфейсу. Застосування такого з`єднувача сприяє також безпеки пацієнта: якщо джерело рентгенівського випромінювання (або сам пацієнт) різко зміщується, то з`єднувач негайно відокремлюється, усуваючи ризик заподіяння шкоди пацієнту.
Блок інтерфейсу оснащений світлодіодним індикатором, що забезпечує колірне кодування станів сенсорної системи, що допомагає користувачеві в роботі, забезпечуючи успішне отримання зображень і їх вища якість. Для створення більш комфортних умов пацієнтові краю сенсора закруглені. Ретельно спроектований корпус сенсора забезпечує поширення активної області зображення на всю поверхню, що дозволяє максимізувати ефективність отримання зображень. При проектуванні кабелю сенсора основна увага приділялася забезпеченню його міцності. Кабель зміцнений кевларом, а всередині кабелю розташовуються всього два дроти, що забезпечує максимальну надійність. Сенсор герметизирован, що дозволяє повністю занурювати його в дезінфікуючі засоби.

Система Planmeca ProSensor може бути повністю інтегрована з внутрішньоротової рентгенівської установкою компанії Planmeca; крім того, робота з цією системою підтримується програмою обробки зображень Planmeca Romexis, що включає широкий набір засобів обробки зображень. В результаті підвищується діагностична цінність стоматологічних зображень. Застосування власників сенсорів TrollByte Plus компанії Trollh tteplast є додатковим фактором, що забезпечує зручність роботи і комфорт для пацієнта.

Гарантія на датчик - 24 міс.

У комплекті з радіовізіографи поставляється програмне забезпечення Planmeca Romexis для одного користувача (комп`ютера), яка дозволяє працювати з базою клієнтів, отримувати, переглядати і редагувати рентген знімки і.т.д.
Укр-Медмаркет
+380445901500, +380503978938





Відмінити









  • Система автоматичного змащування та чищення наконечників iCare Type C3 ВИРОБНИК NSK NaviStom

    Система автоматичного змащування та чищення наконечників iCare Type C3 ВИРОБНИК NSK

    66 685 грн
    $ 1747.97 • € 1599.16
    Highmedicaltechnology • Харків
    Докладніше
VIP-оголошення