@{ a.name } Видалити
Виробники
Зразок!

Приблизно так може виглядати ваша стаття.
Стаття НЕ має терміну публікації, тому не потребує регулярної оплати за розміщення на сайті.

З`явились питання?
Дзвоніть, все розповімо докладніше:
Пн-Пт 10:00 - 17:00



Відмінити

Anycubic Photon Mono X2
Anycubic Photon Mono X2 NaviStom
×
Anycubic Photon Mono X2
20 680.80 грн
$ 560 • € 510.13
Полтава
Сайт
Сайт ViolaDent
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Instagram
Instagram
64 27.04.2024
Вища точність
Він має 4K+ пікселів екрана з роздільною здатністю 4096 на 2560 пікселів. Точність одного пікселя до 48 мкм, покращення на 4% порівняно з Photon Mono X, що забезпечує вищий рівень деталізації.

Творчість без обмежень
Маючи 9,1-дюймовий монохромний екран, Anycubic Photon Mono X2 має на 3,8% більшу площу друку, ніж Photon Mono X. Ви можете друкувати великі об`єкти або кілька мініатюр одночасно. Дайте волю своїй уяві та творчості.

Ефективне джерело світла
Оснащений покращеним матричним джерелом світла Anycubic LighTurbo, який проектує ультрафіолетове світло як паралельно, так і перпендикулярно РК-екрану, забезпечуючи більш рівномірну експозицію світла, що покращує якість надрукованих моделей.

Для стабільного друку
Photon Mono X2 використовує подвійні лінійні напрямні та зазорну гайку POM у поєднанні з структурою, що поглинає вібрацію, щоб забезпечити точність руху по осі z, дозволяючи користувачам ефективно усувати лінії шару.

Пластина з лазерним гравіюванням
Пластина Anycubic Photon Mono X2 має текстурований шаховий візерунок, який легше видаляє ваші друковані малюнки та значно покращує адгезію та успішність друку.

Захистіть те, що важливо
Він поставляється з захисною плівкою, яка запобігає випадковому подряпину та пошкодженню екрана, подовжуючи термін служби РК-екрану. Також включає 1 захисну плівку та інструменти.

Чудова сумісність зі слайсером
Anycubic Photon Mono X2 сумісний зі своїм слайсером Photon Workshop, який завжди безкоштовний і постійно оновлюється, а також з іншим програмним забезпеченням для нарізки, таким як CHITUBOX і Lychee Slicer.

Універсальна сумісність із смолою
Сумісний з різними популярними типами смол, такими як стандартні смоли, прозорі смоли, міцні смоли, гнучкі смоли, водозмивні смоли тощо.

Легко друкуйте творчі моделі
Photon Mono X2 може задовольнити та реалізувати вимоги високої точності, простоти у використанні та інші вимоги до 3D-друку професіоналів і любителів для широкого спектру моделей і творів мистецтва.
ViolaDent
+380800335182, +380504040686
Детальніше





Відмінити









  • Фрезерний зуботехнічний верстат 4-осьовий Camdent CDM4G з офіційним програмним забезпеченням NaviStom

    Фрезерний зуботехнічний верстат 4-осьовий Camdent CDM4G з офіційним програмним забезпеченням

    333 600 грн
    $ 8744.43 • € 8000
    Roman • Рівне
    Докладніше
VIP-оголошення