@{ a.name } Видалити
Виробники
Зразок!

Приблизно так може виглядати ваша стаття.
Стаття НЕ має терміну публікації, тому не потребує регулярної оплати за розміщення на сайті.

З`явились питання?
Дзвоніть, все розповімо докладніше:
Пн-Пт 10:00 - 17:00



Відмінити

MASTERS 2023 – найбільший ортопедичний конгрес в Східній Європі!
Оголошення деактивовано і можливо вже не актуальне!
MASTERS 2023 – найбільший ортопедичний конгрес в Східній Європі! NaviStom
×
MASTERS 2023 – найбільший ортопедичний конгрес в Східній Європі!
7 900 грн
$ 197.5 • € 192.68
Київ
102 02.06.2023
Командна робота - гасло MASTERS 2023! NaviStom
Командна робота - гасло MASTERS 2023!
Тому що тільки разом, однаково розуміючи сучасні методики протезування, показання та ліміти цифрових технологій, сповідуючи однакову філософію, та просто підтримуючи один одного, можливо провести дійсно функціональну та естетичну реабілітацію пацієнта. 

Від первинної консультації, до створення керамічної реставрації - ми розкриємо всі секрети та нюанси успішної роботи команди стоматолога ортопеда та зубного техніка. 

Ну, а спікери - вони молоді, але вже супер досвідчені. Мотивовані та розумні!
ДМИТРО КОВАЛЬЧУК та МИХАЙЛО ТОПТИГІН NaviStom
ДМИТРО КОВАЛЬЧУК та МИХАЙЛО ТОПТИГІН
Мистецтво командної роботи.

Ця лекція охоплює основні інструменти комунікації в концепції натуральності, яка є протоколом взаємодії між стоматологом-ортопедом та зубним техніком.

Метою концепції є досягнення функціонального та високоестетичного результату без необхідності повторних примірок та переробок.

Важливість командної роботи підкреслюється, оскільки вибір гармонійної форми, кольору та нормалізація функції є ключовими компонентами цієї концепції.
ОЛЕКСАНДР ПРИКИДЬКО та ЯРОСЛАВ СТЕЛЬМАХ NaviStom
ОЛЕКСАНДР ПРИКИДЬКО та ЯРОСЛАВ СТЕЛЬМАХ
Модернізований ортопедичний підхід.

В данному виступі команди освітлюється:
Зрозумілі функціонально-естетичні протоколи роботи завдяки сучасним цифровим підходам на прикладі тотальної реабілітації паціента.

Дана лекція включає:
Огляд та клінічну діагностику пацієнта, розуміння важливості пошуку центрального співвідношення, шарнірної осі та індивідуальних параметрів для налаштування артикулятора. Важливість комунікації в команді, вибір техніки препарування та моменти прийняття рішення.
АНАТОЛІЙ ПАЛЬЧИКОВ та ВІТАЛІЙ ІЩЕНКО NaviStom
АНАТОЛІЙ ПАЛЬЧИКОВ та ВІТАЛІЙ ІЩЕНКО
Комплексний пацієнт: все просто чи все складно?

Усім відомо, що лікування у більшості клінічних випадків відбувається із залученням різних за фахом спеціалістів. Бо переважна більшість пацієнтів потребують міждисциплінарної аналітики.

Як коректно діагностувати та спланувати (у тому числі й хронологічно) клінічний випадок незалежно від рівня складності? Як ефективно скомунікувати членів команди, включаючи зуботехнічну лабораторію? Як досягти бажаного функціонального та естетичного результату?
Професіонали з усієї України їдуть на MASTERS – топові спікери, опініон-лідери, провідні стоматологічні компанії... Тут будуть усі! Майстри на сцені й майстри у залі. Тому що MASTERS – це вища ліга стоматології!

Цифрова стоматологія та аналогові методики. Роботизоване виробництво та hand-made мистецтво в стоматології. Ми дізнаємося про глобальні тенденції та сучасні протоколи від кращих практиків, та проведемо два незабутні дні, спілкуючись з провідними стоматологами та зубними техніками країни.
Alex
+380937450885
Детальніше



Відмінити









  • Зуботехнічна лабораторія. Виконуємо всі види незнімного протезування. NaviStom

    Зуботехнічна лабораторія. Виконуємо всі види незнімного протезування.

    Денис • Київ
    Докладніше