@{ a.name } Видалити
Виробники
Зразок!

Приблизно так може виглядати ваша стаття.
Стаття НЕ має терміну публікації, тому не потребує регулярної оплати за розміщення на сайті.

З`явились питання?
Дзвоніть, все розповімо докладніше:
Пн-Пт 10:00 - 17:00



Відмінити

Очищувач-іонізатор повітря Q3 (DTE-Woodpecker)
Очищувач-іонізатор повітря Q3 (DTE-Woodpecker) NaviStom
×
Очищувач-іонізатор повітря Q3 (DTE-Woodpecker)
21 840 грн
$ 572.48 • € 523.74
Полтава
11 19.03.2024
Очищувач повітря, в якому використовується іонна технологія TPA. Це значно знижує витрати на експлуатацію, оскільки усуває нескінченну схему купівлі та заміни фільтрів HEPA і в той же час забезпечує відмінну якість роботи. Ефективно видаляє віруси грипу, грибки, мікроби, пилок, кліщів, лупу, дим, пил, леткі органічні сполуки, формальдегід, запах у повітрі.
В очищувачі повітря Woodpecker Q3 використовується високоточний датчик якості повітря зі світлодіодним дисплеєм та триколірним індикатором. Датчик відображає поточну якість повітря в приміщенні в режимі реального часу та відповідним чином регулює інтенсивність роботи пристрою - авторежим. Також можливе і ручне керування. Для запобігання появі мертвих зон у приміщенні, очищувач рекомендується використовувати на площі 30-40 м. кв. Очищення повітря від твердих часток (пил, бруд) в моделі Q3 відбувається зі швидкістю 350 м.куб за 1 год - режим CADR Particle.
Процес очищєння повітря відбувається в 4 етапи: 
1 етап - попередня фільтрація. Брудне повітря проходе через фільтрувальну сітку, яка затримує пил та бруд
2 етап - іонізація. Іонізуюча решітка знищує бактерії і віруси, здійснюється розпад формальдегідів і загальних лужних органічних сполук
3 етап - предзаключна фільтрація. Фільтрувальні пластини накопичують на собі всі шкідливі чаcтки
4 етап - заключна фільтрація. Для заключної очистки знезаражене повітря проходить через вугольний фільтр

Електричне поле, потужністю від 20000 до 40000 вольт знищує віруси та бактерії розміром від 0.1 мікрона, тоді як стандартний очищувач тільки від 0.3 мікрона (розмір вірусу SARS-CoV-2 (КОРОНА) - 0.1 мікрон). Знищує, а не накопичує віруси як це роблять HEPA фільтри.

Тихий у роботі. Рівень шуму від 40 дБ (стандартний очищувач - 60 дБ). Наявність нічного режиму з можливістю налаштування часу увімкнення та вимкнення очищувача.

Не потребує заміни фільтрів. Фільтруючий картридж, на відміну від HEPA фільтрів, знімний і легко очищується в миючий машині або вручну під проточною водою.

Це найкращий в своєму роді очищувач повітря, що чинить протидію різним забрудненням в приміщеннях.

Плата керування зі smart-електронікою здійснює безперервний моніторинг рівнів струму і напруги та зменшує їхні рівні, якщо вони не є нормальними. Анти-пожежа: іонізатор повітря Q3 має пластиковий вогнестійкий.

При активації авторежиму очищувач автоматично визначає якість повітря і налаштовує швидкість у відповідності до рівня якості повітря. Це найбільш енергозберігаючий режим і ми рекомендуємо тримати іонізатор повітря Q3, переважно, в цьому режимі.

В сплячому режимі, пристрій продовжує очищення повітря, але в тихішому низькошвидкісному режимі. Щоб світло не заважало, всі індикатори дисплею вимкнені.

Режим швидкості потоку повітря: повільний режим, режим середньої швидкості, високошвидкісний режим, турбо режим.

Найкращим в іонізаторі-очищувачі повітря Q3 є те, що ви можете бачити процес очищення на власні очі. Коли пристрій увімкнений ви можете помітити, що число індексу якості повітря зменшується. Також, після тижня використання дезінфектора, ви можете бачити велику кількість поглинутих забруднюючих часток, безпосередньо, на пластинах, коли ви виймаєте їх з пристрою для чистки.

Технічні характеристики

Режим CADRParticle (m3/h*) 350 Рівень ефективності очищення Particle Середній рівень ефективності
Номінальна потужність 55 W
Живлення 100-240 V
Частота 50/60 Hz
Вага (kg) 10.7
Розмір (m) 0.65 (Н) * 0.316 (L) *0.306 (W)
Юрій
+380504044340, +380503249004





Відмінити









  • Голкотримачі Пакистан на складі! Кастерведжо є прямі ти вигнуті! NaviStom

    Голкотримачі Пакистан на складі! Кастерведжо є прямі ти вигнуті!

    1 500 грн
    $ 39.32 • € 35.97
    Highmedicaltechnology • Харків
    Докладніше
VIP-оголошення