@{ a.name } Видалити
Виробники
  • N
  • ...
  • Статті
  • Make & Mill: інтегроване рішення для спікання та відновлення ua:13368

Make & Mill: інтегроване рішення для спікання та відновлення

 NaviStom

Модуль програмного забезпечення MillBox, Make & Mill, є новинкою в галузі стоматологічних CAM-рішень. Нові технології, що застосовуються в програмному забезпеченні, мають безліч переваг та покращують його продуктивність.

Зміни, впроваджені в дане рішення, дозволяють оптимізувати витрати матеріалів та інструментів, а також скоротити час обробки. Make & Mill дозволяє в одному додатку використовувати дві різні технології: адитивну та субтрактивну.

Одного разу створивши об’єкт за допомогою адитивної технології, із спеченого матеріалу (кобальт-хром або титан), модуль Make & Mill дозволяє відновити цей же об’єкт на стадії фрезерування.

Перевага подвійна: адитивна технологія гарантує економію матеріалу, менший час використання ресурсів, вищу якість та точність виготовлених елементів. З іншого боку, субтрактивна технологія забезпечує точність таких важливих поверхонь, як, наприклад, з’єднувальні елементи дентальних імплантатів.

Серед основних функцій Make & Mill: додавання матеріалу до елементів, що підлягають відновленню, відкриті бібліотеки імплантат-з’єднань, які в подальшому будуть відновлені під час фрезерування, можливість обробки з пластини для виготовлення цементованих деталей та ексклюзивна система центрування під назвою NET (або Ragno – італ. павук), що дозволяє фрезерувати з обох сторін важливі з’єднувальні деталі, які вимагають ідеальної фінішної обробки.

До того ж, завдяки своїй потужності та простоті використання модуль Make & Mill розроблений спеціально для кінцевого користувача. Він не має жодних обмежень щодо матеріалів і постачальників, дозволяє налаштовувати стратегії та напрямок руху інструментів, його можна застосовувати з будь-яким станком.

Завдяки постійному розвитку програмного забезпечення рівень роботи усіх користувачів Make & Mill відповідає сучасним вимогам.

Більше інформації про модуль Make & Mill – на сайті компанії CIMsystem.

 NaviStom

CIMsystem
669 20.11.2020

  • Елеватор стоматологічний, міні елеватори хірургічні з тонкою ручкою DE-366 набір 7шт! NaviStom

    Елеватор стоматологічний, міні елеватори хірургічні з тонкою ручкою DE-366 набір 7шт!

    5 000 грн
    $ 131.06 • € 119.9
    Highmedicaltechnology • Харків
    Докладніше