@{ a.name } Видалити
Виробники

Статті про анестезію в стоматології



Статті про анестезію в стоматології, новітні та сучасні мето......

Статті про анестезію в стоматології, новітні та сучасні методики знеболювання при проведенні стоматологічних маніпуляцій читайте в цій рубриці.

У рубриці «Анестезія» ви зможете знайти поради щодо вибору інструментів для проведення анестезії: про те, яким вимогам повинні відповідати карпульні шприци, з якого матеріалу вони повинні бути виготовлені, про те, як правильно ними користуватися, про характеристики карпульних голок, про голки з високоякісної сталі і особливим зрізом, який значно знижує біль при уколі. Також дізнаєтеся про нові прилади для проведення анестезії, які отримали міжнародні нагороди завдяки контролю потоку анестетика, що запобігає набряку тканини і не викликає незручності для пацієнтів. Прочитаєте про прилади з комп'ютерним управлінням, в яких повідомляється про швидкість потоку, з відсутністю вібрації, з кількома програмами для різних видів анестезії. Також ознайомитеся з інформацією про інфільтраційну, інтралігаментарну, інтрапульпарну, провідникову анестезію.

В цьому розділі виробники і українські представники брендів детально розповідають про особливості своєї продукції, які допомагають пацієнтам переносити анестезію не тільки фізично, а й психологічно. Так, наприклад, в деяких приладах наконечник не схожий на шприц і не так сильно лякає людей своїм зовнішнім виглядом, а, навпаки, приваблює сучасним дизайном, вселяючи довіру, що лікування проводиться самим високотехнологічним і якісним обладнанням.

Крім того, в рубриці ви знайдете відео ролики, що демонструють різні методики проведення анестезії. А також дізнаєтеся про медичні препарати, які допомагають прискорити процес відновлення чутливості губ, ясен, язика. Це відбувається за рахунок розширення кровоносних судин і відповідно швидкого виведення знеболюючого засобу.

Опублікувати статтю про прилади, інструменти і матеріали для стоматологічної анестезії

Якщо ви представляєте в Україні зарубіжний бренд обладнання, інструментів або матеріалів для анестезії або є виробником, нехай для вас стане звичкою публікувати статті на тему анестезії для потенційних покупців - стоматологів, власників і менеджерів стоматологічних клінік. Кожен день вони користуються нашим сайтом, тому найкраще розміщувати інформацію не тільки на своєму сайті, але і на спеціалізованому ресурсі як NaviStom.com!

Для публікації статті вам потрібно лише написати її, підібрати фотографії та відправити нам. Зайдіть в рубрику «Статті» та клікніть на помаранчеву кнопку з плюсом «Додати статтю». Після перевірки статті на унікальність, ми зв'яжемося з вами і після оплати відразу ж опублікуємо. Стаття залишатиметься в рубриці без обмеження за часом! Крім розміщення на NaviStom, поділимося публікацією на наших сторінках у соціальних мережах Facebook, Instagram, Twitter. Якщо ви не можете організуватися для написання статті, ми зробимо це за вас. Напишемо текст, узгодимо з вами і опублікуємо!

Важливо зробити це не один раз, а публікувати статті регулярно, наприклад, один або два рази на місяць, розповідаючи стоматологам про новинки в анестезії. Так, ви зможете подавати інформацію потенційним покупцям частинами, на певні теми, формуючи і зміцнюючи довіру і інтерес читачів до вашого продукту.

+ Додати статтю