@{ a.name } Видалити
Виробники
Зразок!

Приблизно так може виглядати ваша стаття.
Стаття НЕ має терміну публікації, тому не потребує регулярної оплати за розміщення на сайті.

З`явились питання?
Дзвоніть, все розповімо докладніше:
Пн-Пт 10:00 - 17:00



Відмінити

виставка МЕДВІН: СтоматСалон
Оголошення деактивовано і можливо вже не актуальне!
виставка МЕДВІН: СтоматСалон NaviStom
×
виставка МЕДВІН: СтоматСалон
246 24.06.2020
УВАГА! Відкрито першу в нових реаліях стоматологічну виставку 24-26 червня в КиївЕкспоПлазі.
Не забувайте про карантинні умови на виставці:
УВАГА! Вхід на виставку лише через термінал В, вихід – термінал С

1.	Обов`язковий масочний режим. На виставці та в автобусі заборонено перебування без маски! 
2.	Обов`язкове оброблення рук дезінфектором на вході та виході з виставки. 
3.	Обов`язковий термоскринінг на вході в автобус та на виставку. Люди з підвищеною температурою (понад 37,0) на виставку допускатись не будуть!!!
4.	Вологе прибирання виставки тричі на день (просимо віднестись з розумінням, проходи на виставці збільшені, щоб прибирання не заважало учасникам та відвідувачам). Санітарна обробка ручок та інших контактних поверхонь кожної години. Для забезпечення прибирання на підлозі виставки заборонено використовувати килими!!!
5.	Соціальна дистанція 1,5 м!!! (ми зі свого боку забезпечуємо великі стенди та широкі проходи, маркування на підлозі, проектуємо виставку, щоб уникнути скупчення людей).
6.	Одночасно в павільйоні може знаходитись не більше 1500 осіб. 

Зробимо разом перебування на виставці безпечним. Потурбуйтесь, будь ласка, про себе та оточуючих та не порушуйте правила.
КиївЕкспоПлаза та організатори виконують Методичні рекомендації щодо протиепідемічних заходів, розроблених на основі вимог МОЗ України та міжнародного досвіду, обов`язкового до виконання на всіх виставках, ярмарках, конференціях, конгресах, закритих і відкритих подіях. 


Ми чекаємо на Вас 24-26 червня на нашій виставці `МЕДВІН: СтоматСалон , яка пройдена новій локації КиївЕкспоПлази на Житомирській трасі, с. Березівка, вул. Амстердамська, 1. 
Виставка проводиться спільно з Національною спілкою стоматологів України.
40 компаній підтвердили своє бажання брати участь у виставці.
Як і у вересні, для зручності наших учасників та відвідувачів, хто їде на виставку громадським транспортом, від метро `Житомирська` курсуватимуть безкоштовні автобуси (20 хвилин від метро Житомирська). Перший автобус - о 8.30 від метро, останній -о 18.30 з виставки. Розклад руху цих автобусів ми повідомимо Вам за два тижні до виставки на нашому сайті medvin.kiev.ua та у Фейсбуці: https://www.facebook.com/events/19Показати телефон/
Звертаємо Вашу увагу, що виставка проходить у великому залі 6000 кв.м., і ми можемо забезпечити великі проходи між стендами, щоб уникнути порушення соціальної дистанції. Таким чином ці та інші карантинні вимоги будуть витримані.
Інформуємо Вас, що ми розуміємо, що проведення Лекторію наразі несвоєчасно, тому заявлена раніше програма буде проведена на вересневій виставці – найбільшій та головній стоматологічнійвиставці року `МЕДВІН: Стоматологія`, яка запланована на 9-11 вересня в КиївЕкспоПлазі.
МЕДВІН
+380503303046, +380503801600
Детальніше



Відмінити









  • Стоматолог загального прийому NaviStom

    Вакансія: Стоматолог загального прийому

    Дмитро • Київ
    Докладніше