@{ a.name } Видалити
Виробники

Вакансії стоматологічних клінік



Вакансії стоматологічних клінік можуть включати такі позиції......

Вакансії стоматологічних клінік можуть включати такі позиції:

Стоматолог – це лікар, який займається діагностикою, лікуванням та профілактикою захворювань порожнини рота та зубів. Він працює з пацієнтами, встановлює діагнози, планує лікування та проводить медичні процедури.

Хірург – це лікар, який займається хірургічними процедурами у порожнині рота та щелепно-лицьової області. Він проводить операції з видалення зубів, імплантації зубів, лікування захворювань щелеп та інших хірургічних втручань.

Гігієніст порожнини рота – це фахівець, який займається профілактикою захворювань порожнини рота та зубів. Він проводить процедури з видалення зубного нальоту та каміння, навчає пацієнтів правильному догляду за порожниною рота та запобіганню захворюванням.

Помічник стоматолога, який допомагає при проведенні медичних процедур. Він обробляє інструменти, готує робоче місце стоматолога, допомагає пацієнту, знімає рентгенограми та виконує інші завдання.

Реєстратор стоматологічної клініки – це спеціаліст, який займається організацією роботи стоматологічної клініки. Він веде облік пацієнтів, записує на прийом, обробляє документацію, спілкується з клієнтами та виконує інші завдання з управління клінікою.

Директор стоматологічної клініки – це керівник стоматологічної клініки, який відповідає за організацію роботи клініки. Він керує командою спеціалістів та контролює якість роботи.

Не знайшли, що шукали?
Додайте БЕЗКОШТОВНО оголошення у розділ Куплю / Орендую / Попит, з Вами зв`яжуться і зроблять кращу пропозицію:





Вхід | Реєстрація