@{ a.name } Видалити
Виробники

Матеріали для протезування зубів



Ортопедичні матеріали призначені для відновлення та протезув......

Ортопедичні матеріали призначені для відновлення та протезування зубів.

Матеріали ортопедичні поділяються на основні та допоміжні. Це можуть бути:

- відбиткові маси

- полірувальні пасти

- матеріали для контролю оклюзії

- матеріали для фіксації незнімних протезів на опорних зубах.

Матеріали для зубних протезів повинні бути:

- нешкідливими

- хімічно інертними в ротовій порожнині

- не повинні мати присмаку і запаху

- повинні мати колір подібний до того, що й у тканин, які заміщуються.

Купити матеріали ортопедичні стоматологічні

Якщо ви вибираєте матеріали ортопедичні, найкраще це робити на спеціалізованому Інтернет-ресурсі, де представлений великий вибір брендів і компаній, які продають ці товари в Україні. На сайті NaviStom в рубриці «Ортопедичні матеріали» ви знайдете засоби для:

- відновлення кукси зуба

- інтраорального перебазування

- контролю оклюзії

- тимчасових зубів

- кап

- ремонту кераміки і композитів

- травлення кераміки

- фіксації незнімних і тимчасових зубів

- вініри, компоніри, люмініри

- відбиткові маси

- композити.

Вибирайте матеріали різних брендів - як українських, так і іноземних: Muller Omicron, Vestige, Erkodent, Zhermack, Spofa Dental, Kulzer і інші. Також у вас є можливість на одному Інтернет-ресурсі дивитися пропозиції різних торгових компаній, вибираючи матеріали з кращою якістю і ціною.

За допомогою фільтрів можете розташувати всі пропозиції в зручному для вас порядку: щоб вгорі розташовувались, наприклад, недавно додані оголошення, або матеріали з найвищою ціною, або ж - з найнижчою. Також, можете дивитися пропозиції продавців зі всієї України або ж вибрати тільки конкретне місто або область.

Продати матеріали ортопедичні стоматологічні

Якщо ви хочете познайомити велику аудиторію фахівців стоматології з вашими матеріалами і отримати нових замовників, розміщуйте товари на нашому сайті NaviStom. Зробити це легко одним із зручних для вас способів: можна придбати «Преміум аккаунт» і одним файлом завантажити всі стоматологічні товари з вашого сайту. Вони автоматично розподіляться по рубриках на NaviStom. А якщо хочете зробити оголошення унікальними, можете оформити кожне вручну: вказати назву товару, виробника, вартість, вказати основні і найважливіші характеристики, додати фото. Вартість можете вказувати в гривні або в іноземній валюті (доларах або євро), вона буде автоматично змінюватися в залежності від курсу, який ви виберете: Нацбанку, Міжбанку, ринкового або встановленого вами самостійно.

Присвоюйте оголошенням статус TOP або VIP, щоб вони знаходилися у верхній частині списку матеріалів усіх брендів і торгуючих організацій. Оголошення зі статусом VIP також відображаються в оголошеннях аналогічних конкурентних товарів. Детально про переваги статусів оголошень читайте в розділі «Реклама на сайті». Також можете скористатися функцією підняття оголошення вгору списку.

Опублікувати статті про матеріали ортопедичні стоматологічні

Щоб більше фахівців знайомилися з матеріалами для стоматологічної ортопедії, які ви виробляєте, офіційно представляєте або продаєте в Україні, важливо регулярно, наприклад, один раз на місяць, публікувати на спеціалізованих Інтернет-ресурсах статті, прес-релізи, описи клінічних випадків використання вашої продукції.

Вибираючи сторонній сайт для розміщення своєї інформації, важливо знати, що він протягом багатьох років користується довірою фахівців стоматології, має високу відвідуваність. Таким сайтом є NaviStom.com, збираючи на своєму майданчику тисячі стоматологів в день. Крім того, після публікації статті на головній сторінці сайту, ми ділимося нею на сторінках Навігатора Стоматології в Facebook, Instagram, Twitter. Стаття назавжди залишається в розділі «Статті», що дозволить стоматологам-терапевтам, стоматологам-ортопедам, зубним технікам, власникам клінік і лабораторій у будь-який час прочитати її і зв'язатися з вами.


Фільтри
Сортування оголошень
Не знайшли, що шукали?
Додайте БЕЗКОШТОВНО оголошення у розділ Куплю / Орендую / Попит, з Вами зв`яжуться і зроблять кращу пропозицію:





Вхід | Реєстрація