@{ a.name } Видалити
Виробники
Журнал NaviStom




Навігатор Стоматології

Статті і оголошення, анонси навчальних заходів для стоматоло......

Статті і оголошення, анонси навчальних заходів для стоматологів, зубних техніків, вакансії і резюме, поради зі стоматологічного маркетингу, менеджменту, дизайну для керівників клінік і лабораторій - все це і багато іншої корисної інформації є на NaviStom!

Нам довіряють фахівці стоматології і зуботехнічної справи: стоматологи-терапевти, ортодонти, ортопеди, дитячі стоматологи, ендодонтисти, імплантологи, хірурги-стоматологи, дентальні гігієністи, пародонтологи, фахівці з рентгенодіагностики, а також керівники та власники клінік і зуботехнічних лабораторій.

Сайт постійно вдосконалюється для потреб користувачів: ним зручно користуватися як із комп'ютера, так і з мобільних пристроїв, він повністю адаптований для перегляду з маленьких екранів. Це дуже важлива характеристика сайту, так як за даними Google все більше і більше людей отримують інформацію з мобільних телефонів, навіть якщо знаходяться поруч із комп'ютером.

Вся інформація на сайті представлена у вигляді оголошень або статей.


Стоматологічні статті на NaviStom

У розділі «Статті» читачі знайомляться з цікавою та корисною інформацією з маркетингу та менеджменту в стоматології від українських і зарубіжних авторів; з дизайну стоматологічних клінік і центрів з усього світу; прес-релізами виробників; звітами про заходи для стоматологів і зубних техніків; незвичайними подіями в світі стоматології; новими технологіями та особливостями їх використання.

 NaviStom

Щоб опублікувати інформацію в розділі «Статті», не потрібно кожного разу чекати результатів наукового дослідження. Запевняємо вас - привід для написання статті є у всіх і завжди, адже стоматологи і зубні техніки хочуть читати:

- анонси стомат заходів;

- опис переваг стом матеріалів і їхніх унікальних властивостей;

- корисні поради з використання стоматобладнання і інструментів;

- захоплюючі факти з історії компаній-виробників;

- звіти про перемоги в конкурсах стоматологічних продуктів і компаній, завоювання нагород;

- клінічні випадки із стоматологічної практики, з фотографіями і відео.

Анонс або стаття можуть містити ваші контактні дані і посилання на ваш сайт, тому всі зацікавлені користувачі зможуть легко зв'язатися з вами або отримати додаткову інформацію на сторінці сайту вашої компанії.

Статті, що публікуються з певною періодичністю, формують довіру покупців до бренду і компанії-продавця, демонструють вашу турботу про клієнта.

Для вас вигідно публікувати статті саме у нас, так як аудиторія сайту - фахівці і керівники стоматології, сайту довіряють, інформація оновлюється щодня.

Пошуковик Google високо цінує статті, розміщені на трастових ресурсах як NaviStom, і підвищує рейтинг сайту, який її опублікував.

Якщо у вас немає часу, але є бажання написати статтю, ми із задоволенням допоможемо вам у цьому: підберемо матеріал, зображення, напишемо текст, узгодимо з вами і опублікуємо на сайті, де вона перебуватиме без обмеження за часом. Також поділимося нею на наших сторінках в соціальних мережах: Facebook, Instagram, Twitter, Google+.

Оголошення на NaviStom

Тут ви зможете купити або продати стоматологічний товар, рекламувати навчальний захід для стоматологів і зубних техніків, запропонувати послуги.

Якщо ви виробник, дистриб'ютор стоматологічних продуктів або організатор стоматологічних виставок, навчальних заходів, розміщуйте свої пропозиції в одній з рубрик:

- в рубриці «Анонси стоматологічних заходів» - виставки, семінари, майстер-класи як в Україні, так і за кордоном. Для всіх стоматологічних та зуботехнічних спеціалізацій: терапія, ортодонтія, ендодонтія, імплантологія, дентальна хірургія, дитяча стоматологія, пародонтологія, гігієна, ортопедія, рентгенодіагностика, управління клінікою або лабораторією;

- в рубриці «Зуботехнічні лабораторії» ви знайдете пропозиції щодо виконання різних видів робіт: лиття, протезування знімне і незнімне, апарати ортодонтичні, CAD / CAM, друк 3D;

- «Робота в стоматології» пропонує вибір вакансій для стоматологів і зубних техніків, а також публікує резюме фахівців;

- рубрика «Оренда / Продаж» буде корисна, якщо ви хочете взяти в оренду або купити стоматологічну клініку або зуботехнічну лабораторію;

- в «Стоматологічному обладнанні» зможете купити будь-який товар для стоматологічного кабінету, фотозйомки інтраоральної, ендодонтії, ортопедії, пародонтології, хірургії, стерилізації та дезінфекції, рентгенодіагностики, відбілювання і реставрації зубів, мікромотори та наконечники, стоматологічні установки;

- в «Стоматологічних матеріалах» зібрані всі необхідні в роботі товари: реставраційні, хірургічні, ортопедичні, ортодонтичні, загального призначення, анестетики;

- «Стоматологічні інструменти» - рубрика з великим вибором оголошень, що пропонують бори, фрези, диски, оглядові інструменти, ортодонтичні, хірургічні, реставраційні, ендодонтичні;

- в рубриці «Меблі, стільці, столи» - меблі, столи, стільці, стійки, тумби для стоматологічних клінік та зуботехнічних лабораторій;

- в рубриці «Зуботехнічне обладнання» легко вибрати і купити мотори, наконечники, CAD / CAM обладнання, оптику, прилади для роботи з воском, металом, гіпсом, а також керамікою, полімерами, композитами;

- «Зуботехнічні матеріали» будуть корисні, якщо ви шукаєте штифти, кріплення, гіпси стоматологічні, CAD / CAM матеріали, 3D матеріали для друку, матеріали для облицювання, полірування, корекції, ізоляції;

- в рубриці «Зуботехнічні інструменти» - великий вибір артикуляторів і аксесуарів до них, лицьових дуг, оклюдаторів, пензликів, губок, кювет, палітр зуботехнічних, шпателів, щипців, підставок стільникових і трегерів, ротаційних інструментів: борів, дисків, фрез;

- в рубриці «Інші пропозиції» розміщені оголошення тих продавців, товар яких не підходить до вищеперелічених рубрик;

- рубрика «Куплю, орендую, попит» призначена для покупців, які не хочуть шукати самостійно або не знайшли потрібні товари в опублікованих оголошеннях, тому залишили запит і чекають на пропозиції;

Щоб ваше оголошення відображалося вище інших пропозицій, вибирайте статус VIP або TOP. TOP оголошення публікуються вище звичайних, а VIP оголошення - вище звичайних, вище TOP публікацій, відображаються в оголошеннях конкурентів, а пропозиції конкурентів в них не показуються. Якщо ж ви оплачуєте Преміум аккаунт, можете публікувати більше оголошень і маєте ряд інших переваг, які детально описані в нашій комерційній пропозиції.

Хочете, щоб інформацію про ваші товари або заходи читачі сайту бачили не тільки в оголошеннях, замовляйте банер, клікнувши на який користувач буде переходити на сторінку вашого сайту.

Дякуємо, що дочитали до кінця цей текст. За це ми Вам подаруємо 50 бонусів за таким промокодом: +380445739773. Це також і наш робочий номер телефону. Телефонуйте Пн-Пт, з 10:00 до 17:00, якщо щось незрозуміло або не працює.

Поле для введення промокоду знайдете в Особистому кабінеті, в розділі Ваш рахунок, в закладці Бонуси. Відразу після введення промокоду, у себе на рахунку побачите поповнення.

Ви зможете витрачати бонуси на публікацію і просування оголошень в TOP / VIP, підняття оголошення вгору, на публікацію в Facebook і замовлення Преміум аккаунта.

Бажаємо всім вдалих покупок і продажів на NaviStom!