@{ a.name } Видалити
Виробники

Стерилізація і дезинфекція



Для стерилізації та дезінфекції стоматологічної апаратури, і......

Для стерилізації та дезінфекції стоматологічної апаратури, інструментів, поверхонь та інших матеріалів використовують різні засоби, включаючи:

Антисептики – це хімічні речовини, які використовуються для знищення мікроорганізмів на шкірі, поверхнях та інструментах. Деякі з найпоширеніших антисептиків, що використовуються в стоматології, включають хлоргексидин, йод, спирт та перекис водню.

Дезінфікуючі засоби – це хімічні речовини, які знищують мікроорганізми, що знаходяться на поверхнях та у воді. Дезінфікуючі засоби, що використовуються в стоматології, включають формалін, глютаральдегід та перекис водню.

Стерилізаційні пакети - це пакети, які використовуються для упаковки предметів, що стерилізуються, і захисту їх від пошкоджень і забруднень після стерилізації.

Важливо відзначити, що вибір засобів для стерилізації та дезінфекції має бути заснований на специфіках процедури та матеріалів, які необхідно обробити. Тому рекомендується консультуватися з професіоналами в галузі стоматології, щоб вибрати найбільш підходящі та безпечні методи обробки.


Фільтри
Сортування оголошень
Не знайшли, що шукали?
Додайте БЕЗКОШТОВНО оголошення у розділ Куплю / Орендую / Попит, з Вами зв`яжуться і зроблять кращу пропозицію:





Вхід | Реєстрація