@{ a.name } Удалить
Производители
Образец!

Примерно так может выглядеть ваша статья.
Статья НЕ имеет срока публикации, поэтому не требует регулярной оплаты за размещение на сайте.

Появились вопросы?
Звоните, все расскажем подробнее:
Пн-Пт 10:00 - 17:00



Отменить

MORITA TRIAUTO ZX2 Дентапорт нового покоління!
MORITA TRIAUTO ZX2 Дентапорт нового покоління! NaviStom
×
MORITA TRIAUTO ZX2 Дентапорт нового покоління!
85 134 грн
$ 2305.28 • € 2100
Киев
Сайт
Сайт ІПСТ
7931 25.03.2024
Ендомотор TriAuto ZX2+ від японської компанії Morita оснащений зворотно-поступальним мотором нового покоління OGP2, який значно знижує ймовірність поломки файлу в каналі. Цей інноваційний ендомотор можна використовувати для прохідності, ковзання та формування, дозволяючи завершити лікування безпечно та за менший час. Крім того, ваша файлова система сумісна без обмежень з будь-яким розміром файлу та ріжучим напрямком. 

Оптимальний глісадний шлях (ОГШ 2) значно зменшує ймовірністьполомки файлу завдяки новому та інноваційному зворотно-поступальному руху. Можлива навіть прохідність за допомогою scout файлу №10.
Завідомо складну прохідність, яку раніше можна було подолати лише використовуючи ручні файли, тепер можна досягти за допомогою ендомотору!

Обертання
Інтелектуальний рух зменшує закручування файлу, і якщо це відбувається, допомагає запобігти розриву файлу в каналі.

Зберігає форму кореневого каналу
Навіть із вигнутими або вузькими кореневими каналами, ОГШ 2 дозволяє забезпечити лікування, яке зберігає первісну форму кореневого каналу.

Лише один режим забезпечує прохідність, глісадний шлях та формування 
Для ендомотору TriAuto ZX2+ підходить будь-який файл CW/CCW — від scout файлу №10 до більшого доступного розміру. Прохідність, шлях ковзання та формування можна виконувати за допомогою ОГШ 2, що дозволяє вам зосередитися на лікуванні, а не на налаштуваннях.

ОРКТ (оптимальний реверс крутного моменту) для ефективного формування 
TriAuto ZX2+ має інноваційний режим ОРКТ для формування, який поєднує ефективність різання завдяки безперервному обертанню та безпеку зворотно-поступального руху.
Коли навантаження на файл перевищує встановлене значення, пристрій повертається проти годинникової стрілки під фіксованим кутом, що сприяє скороченню часу обробки, одночасно зменшуючи ймовірність поломки файлу. Ви також можете вільно змінювати кути для різання та реверсу відповідно до ваших потреб.

Технологія Root ZX
Вбудований апекслокатор, здатний проводити високоточне вимірювання незважаючи на те, сухий чи вологий канал, дозволяє виконувати лікування, постійно контролюючи положення файлу.
TriAuto ZX2+ також забезпечує численні функції безпеки, використовуючи перевірену точність Root ZX для зупинки обертання та запобігання надмірному використанню інструментів у кореневому каналі.

Апікальне сповільнення
Функція апікального сповільнення, активована під час роботи режиму ОГШ2, зменшує швидкість обертання файлу, коли він наближається до апексу. Ця функція дозволяє забезпечити обробку, яка імітує відчуття ручної обробки кореневого каналу, а також зменшує ймовірність поломки файлу.

Майбутнє ендодонтичного лікування перед Вами! Це новий вдосконалений ендомотор TriAuto ZX2+.
ІПСТ
+380674097309, +380442850858





Отменить









  • CASTELLINI PUMA ELI 2017р.в! NaviStom

    CASTELLINI PUMA ELI 2017р.в!

    291 900 грн
    $ 7651.38 • € 7000
    DentalLUX • Львов
    Подробнее