@{ a.name } Удалить
Производители
Образец!

Примерно так может выглядеть ваша статья.
Статья НЕ имеет срока публикации, поэтому не требует регулярной оплаты за размещение на сайте.

Появились вопросы?
Звоните, все расскажем подробнее:
Пн-Пт 10:00 - 17:00



Отменить

Імплантати з шестигранним з`єднаннямMIS SEVEN
Імплантати з шестигранним з`єднаннямMIS SEVEN NaviStom
×
Імплантати з шестигранним з`єднаннямMIS SEVEN
4 387.25 грн
$ 115 • € 105.21
Киев
Сайт
Сайт Компанія Дентек Лтд
26 18.09.2023
Самонарізаючі імплантати MIS SEVEN з шестигранним з`єднанням спеціально розроблені для проведення операцій при різних типах кістки, є ідеальним для застосовування в кістковій тканині 3 та 4 типу. 

Титанові імплантати конічної форми призначені для одноетапових та двохетапових операцій.Їх геометричний дизайн включає подвійну компресійну різьбу (товщина ріжучого краю збільшується від апікальної частини імплантату до шийки по всій довжині тіла імплантату), три спіральних канали, що виходять з апекса, і мікрокільця на шийці імплантату. Всі імплантати імплантаційної системи MIS виготовлені з самого популярного в світі сплаву для хірургічної стоматології та імплантології Ti 6Al-4V ELI (GRADE 23), оброблені піскоструєм і протравлені кислотою відповідно до спеціального стандарту обробки поверхонь.

 Переваги імплантату Seven:

Подвійна різьба
Дизайн подвійної різьби Seven обумовлює контрольовану установку імплантату, створюючи при цьому помірну компресію кістки імплантного ложа, а також покращує контакт кістка-імплантат, прискорюючи процес остеоінтеграції і забезпечуючи довготривалий клінічний результат. Діаметр різьби збільшується від апекса до шийки імплантату, з кроком 2,40 мм.

Конічна форма імплантату Seven
Імплантат Seven має конічну форму, що забезпечує вертикальну і горизонтальну конденсацію імплантного ложа при установці, для досягнення первинної стабільності імплантату.

Мікрокільця
Мікрокільця на шийці імплантату Seven значно збільшують площу контакту імплантату з кісткою в пришийковій області імплантного ложа, що в свою чергу виключає ризик резорбції кісткової тканини в кристальному відділі альвеолярного відростка.

Поверхня
Всі імплантати MIS оброблені по системі SLA. Шорсткість і мікродизайн поверхні утворюються в результаті піскоструминної обробки та кислотного травлення. Унікальна технологія обробки поверхні імплантатів MIS дозволила мільйонам пацієнтів і клініцистів отримати чудові результати остеоінтеграції при довготривалому клінічному успіху.

Внутрішній шестигранник 
Імплантати Seven мають з`єднання типу-внутрішній шестигранник, що обумовлює зручне позиціонування супраструктури, а також забезпечує високу і довготривалу естетику ортопедичної конструкції. Діаметр шестигранника становить 2,45 мм для імплантатів стандартної і широкої і 2,10 мм для вузької платформи.

Спіральні канали 
Три спіральні канали імплантату Seven, розташовані в його апікальної частини, забезпечують його самонарізні властивості, і роблять процедуру імплантації простою, контрольованою і безпечною.

Безпечний апекс
Імплантат Seven має безпечний і ріжучий апекс, що дозволяє проводити остаточне коректування напрямку імплантату при його встановленні.

Комплектація:
В подвійній стерильнійупаковці постачається:імплантат, гвинт-заглушка, фінальне свердло.
Компанія Дентек Лтд
+380635780441, +380939304455





Отменить









  • Радіовізіограф WOODPECKER I-SENSOR H1 Акційна пропозиція ! NaviStom

    Радіовізіограф WOODPECKER I-SENSOR H1 Акційна пропозиція !

    38 150 грн
    $ 1000 • € 914.87
    Highmedicaltechnology • Харьков
    Подробнее