@{ a.name } Удалить
Производители
  • N
  • ...
  • Статьи
  • ТЕХНОЛОГІЯ ЦИРКОНІЮ ДЛЯ ЛЮДЕЙ. Постійне спрощення робочого процесу в зуботехнічній лабораторії ru:13349

ТЕХНОЛОГІЯ ЦИРКОНІЮ ДЛЯ ЛЮДЕЙ. Постійне спрощення робочого процесу в зуботехнічній лабораторії

Виготовляючи реставрації з цирконію на титанових балках, раніше застосовували двоступеневий робочий процес на CAD/CAM. На основі оцифрованих моделей або внутрішньоротових сканувань титанову балку спочатку моделювали у цифровій формі, а потім фрезерували. Опісля первинну структуру повторно сканували, щоб адаптувати цифрову постановку над балкою для остаточного моделювання супраструктури.

 NaviStom

 NaviStom

Цей складний процес значно спростився завдяки постійному розвитку нашого програмного забезпечення та фрезерних агрегатів. Представлена верхньощелепна реставрація, створена за допомогою Prettau® 2 Dispersive®, була розроблена з титановою балкою одночасно в програмному забезпеченні Zirkonzahn.Modellier. Обидві конструкції фрезерувалися в одному виробничому процесі у двокамерному фрезерному агрегаті для подвійної сухої і вологої обробки M2 Wet Heavy Metal (з вологою обробкою титану). Дві ізольовані фрезерні камери дозволяють здійснювати сухе та вологе фрезерування без проміжного очищення.

Наш нещодавно розроблений Prettau® 2 Dispersive® також забезпечує значні спрощення. Оскільки матеріал попередньо забарвлений природним колірним градієнтом, ручна інфільтрація кольорів не обов'язкова. Індивідуалізація результату для пацієнта досягається легким підкресленням за допомогою інтенсивних кольорів Colour Liquid Prettau® Aquarell та оформленням поверхні за допомогою ICE Zirkon Stains 3D by Enrico Steger.

З огляду на його відмінні естетичні властивості, керамічне облицювання не потрібне в зубній ділянці, і тому керамічне сколювання можна виключити. І на останок, щоб замаскувати цементовану балку під структуру цирконію, титан був позолочений анодайзером для титану Titanium Spectral-Colouring Anodizer.

ПП "Галіт"
577 02.10.2020

  • Yenadent d 15 мокре і сухе фрезерування NaviStom

    Yenadent d 15 мокре і сухе фрезерування

    457 800 грн
    $ 12000 • € 10978.42
    Andriy • Одесса
    Подробнее