@{ a.name } Удалить
Производители
  • N
  • ...
  • Статьи
  • Стоматологів, що їздять на фронт, навчали прийомів першої допомоги та реанімації у Львові ru:12827

Стоматологів, що їздять на фронт, навчали прийомів першої допомоги та реанімації у Львові

У навчальному центрі King West Medical, що базуєтьсяу Львові, відбулась подія: 13-14 травня Тарас Городецький спільно із проектом «Санація» провели інтенсивно-практичний курс «Невідкладні стани, що загрожують життю» для лікарів-стоматологів України. Усі учасники курсу проводять волонтерську діяльність в зоні АТО, а також на військових полігонах. Стоматологи-волонтери вирішили підвищити загальномедичні навики на тренінгу європейського рівня, щоб бути впевненішими у небезпечній зоні.

 NaviStom

Лікар Олег Бойко регулярно їздить на передову. Там дантисту доводиться мати справу з важкими пораненнями та хронічними недугами.

«У своїй практиці стикався з проявами алергічних реакцій, аж до анафілактичного шоку, який без раціональних дій може призвести до смерті пацієнта. З цим доводиться боротися у польових мовах», – розповідає лікар-волонтер.

Щоби врятувати життя і якісніше допомагати людям, чоловік записався на курс із надання невідкладної допомоги.

«На війні трапляються такі випадки, коли я єдиний медик і поруч ніяких інших медиків немає. Тому знання щодо надання невідкладної допомоги зайвими не будуть ні в зоні АТО, ні тут, де спокійно», – каже стоматолог-волонтер Олег Бойко.

За місяць до тренінгу учасникам надіслали підручник, за яким вони самостійно готувались. Опісля чотири інструктори з європейськими сертифікатами навчали їх практики на унікальному та недешевому обладнанні.

«Для чого так робиться? Для того, щоб навички закарбувались на підсвідомому рівні. Щоб, якщо йому, не дай Бог, довелося це робити в реальному житті, то він зміг абсолютно правильно це все виконати», – наголосив керівник курсу Тарас Городецький.

Коли медики тренуються на манекені, на ньому спрацьовують спеціальні датчики. Через них на монітор виводиться інформація про те, у якому стані «лялька», який у неї пульс чи що її болить. Особливу увагу інструктори приділили реанімаційним заходам.

Долучитися до тренінгів можуть лікарі з усієї України, оскільки тепер їх регулярно проводитимуть у Львові та Києві.


 NaviStom

ВІДГУКИ УЧАСНИКІВ КУРСУ:

Станіслав Дриженко, лікар-стоматолог (м. Кам`янка, Черкаська обл.)

Надзвичайно сподобалось.Лектори пояснювали корисну інформацію. Лектори ввічливі, уважні та кваліфіковані. Організація на надзвичайно високому рівні. З задоволенням приїхав би ще!!!

Віктор Міщук, лікар-стоматолог (м. Ратне, Волинської обл.)

Надзвичайно задоволений курсом. Прекрасне відношення педагогів до курсантів. Організовано все чудово. Вперше проходив такий навчальний курс. Дякую!!!

Наталія Іващенко, лікар-стоматолог (м. Пологи, Запорізька обл.)

Із словами подяки за дуже докладне донесення матеріалу, терпіння і доброзичливість. Хотіла б отримувати інформацію про наступні семінари на електронну пошту. Дякую!!!

Анна Криворучко, лікар-стоматолог (м. Львів)

Дуже інформативно! Дякую за пояснення кардіограм і велику роботу із документацією.

Артем Дубнов, лікар-стоматолог (м. Київ)

Я в восторге! Очень понравилось! Информативно! Спасибо!

Сергій Лупашко, лікар-стоматолог (м. Вінниця)

Курс сподобався. Інформації було надзвичайно багато, тому наявність книжки дуже доречна. На курсі усвідомлюється надзвичайна відповідальність нашої професії. Вважаю. Що такі курси мають пройти якомога більше лікарів.

Дарія Шматкова, лікар-стоматолог (м. Київ)

Дуже позитивні враження!!! Найкраща організація, найкращі лектори – все доступно, цікаво, пізнавально. Чудова атмосфера. Дуже вдячна!

Марина Мілюхіна, лікар-стоматолог (м. Вишгород, Київська обл.)

Сподобалось! Не вистарчає слів, щоб висловити відчуття. Інформація подана в цікавій формі, легко сприймається.

Олександр Стефуранчин, лікар-стоматолог (м. Немирів, Вінницька обл.)

Я отримав багаж знань, водночас з прекрасною організацією. Ще організовуйте і звичайно запрошуйте.



Профидент Плюс
5026 23.05.2016

  • Аренда кабінету Повністю 2 установки, Львів.Район Високого Замку NaviStom

    Аренда кабінету Повністю 2 установки, Львів.Район Високого Замку

    15 000 грн
    $ 393.18 • € 359.71
    Олександр • Львов
    Подробнее