@{ a.name } Удалить
Производители
  • N
  • ...
  • Статьи
  • Новий стоматологічний мікроскоп Scaner «CALIPSO» MD-500! ru:13497

Новий стоматологічний мікроскоп Scaner «CALIPSO» MD-500!

Друзі, у мене є гарна новина!

Я вже готовий познайомити вас з нашим новим мікроскопом Scaner «CALIPSO» 3-го покоління!

І з 15-го травня з радістю запрошуємо до нас на тест - драйв.


 NaviStom

При розробці нового мікроскопа було втілено наш головний принцип "2П" - "Продумано і Просто". Ми вклали в це весь свій тридцятирічний досвід розробки оптичних приладів та ваші практичні знання та побажання.

Мікроскоп буде випускатися в трьох базових комплектаціях – «Simple», «Standard» і «Superior».

Оптична система, освітлення, усі механічні вузли і електроніка в новому мікроскопі доведені до досконалості.

Добре опрацьовані дизайн і ергономіка.

Оптична голівка залишилася такою ж компактною, але стала ще більше врівноваженою і по-новому круто оснащеною. Зараз вона має новий ступінь захисту IP64 від попадання вологи і пилу в освітлювач і в оптику.

 NaviStom

Реалізовано 2 круті нові функції:

«Fluorescent Light» - режим флуоресцентного підсвічування + система введення спеціального фільтру для захисту очей і підвищення контрасту флуоресцентного зображення. Це підсвічування дає можливість ефективно відрізняти природну тканину зуба від більшості фотополімерних композитних матеріалів, відмінно візуалізує скловолоконні штіфти і дозволяє визначити каріозну тканину відразу під мікроскопом. Це допомагає оперативно визначати ділянки з дефектами і заощаджувати робочий час.

«Smart Light» - винайдена нами система автоматичного регулювання освітлення при зміні збільшень. Вас не засліпить надлишок світла на малих збільшеннях і регулювання світла не відволікатиме від процесу лікування. Система автоматично додасть світло до потрібного рівня на великих збільшеннях. За необхідності можна легко перейти на ручне управління світлом. Рукоятка ручного керування світлом і включення режиму «Smart Light» перенесена на оптичну голівку і тепер зручно розташована на відстані пальця.

Нам вдалося реалізувати принцип «One finger»: легке керування одним пальцем всіма функціями оптичної голівки, не відриваючи руки з ручки мікроскопа і не відриваючись від окулярів.

Мікроскоп має повністю новий штативз новим ще стабільнішим і потужнішим пружиноврівноваженим важелем. Всі дроти зараз сховані всередині конструкції, а мережевий дріт і кабель HDMI виходять з-під підлогової основи.

На кронштейні оптичної голівки зараз зручно розташовані 2 USB порта і роз'єм 12В для живлення фото і відео аксесуарів.

Новий світлодіодний освітлювач став ще потужнішим, з пасивним охолодженням = 105 000 Лк при f 250 мм, 6500k.

Нова більш зручна система зміни зеленого і помаранчового фільтрів.

Всі інші адаптери і аксесуари також залишились в доступі. Зараз конструкція нового мікроскопа дозволяє легко і швидко доповнювати його в майбутньому бажаними опціями, навіть із комплектації Simple легко модернізувати до рівня Standard або Superior без необхідності відправки прибора на підприємство. Лише довстановлення системи "Smart Light" і "Fluorescent Light" вимагають монтажу і юстування в заводських умовах. Але це вирішується просто - шляхом відправки на завод тільки нижньої частиниоптичної голівки.

Мікроскоп вже успішно пройшов клінічні випробування в сучасній клініці нашого міста. Чотири лікарі, що мають тривалу практику на декількох топових німецьких мікроскопах, працювали на новому Scanerпротягом 10 днів. Жодного критичного зауваження від них ми не отримали, навпаки, вони відмітили багато істотних переваг! Тепер з нетерпінням чекаємо на вашу думку!

ТОВ «Науково-інженерний центр «Сканер»
1288 18.05.2021

  • Голкотримач ножиці пінцет за Castroviejo на складі (Пакистан) Інструменти для мікрохірургії NaviStom

    Голкотримач ножиці пінцет за Castroviejo на складі (Пакистан) Інструменти для мікрохірургії

    3 950 грн
    $ 103.54 • € 94.72
    Highmedicaltechnology • Харьков
    Подробнее