@{ a.name } Удалить
Производители
  • N
  • ...
  • Статьи
  • Комп’ютерні томографи Genoray 16см х 14см за 49 500 EURO вже доступні для замовлення в Україні! ru:13501

Комп’ютерні томографи Genoray 16см х 14см за 49 500 EURO вже доступні для замовлення в Україні!

 NaviStom

Нарешті, після 20 років розвитку, надій і очікування в Україні офіційно представлений всесвітньо визнаний лідер ринку рентгенології компанія GENORAY!

GENORAY, входить в трійку найбільших корпорацій-виробників медичного устаткування Південної Кореї за версією біржі KOSDAQ. Вже більше 20 років компанія займається виробництвом складних та вкрай затребуваних систем рентген діагностики, таких як рентген-хірургічні апарати C - дуга на основі ППД і УРИ, цифрові і аналогові системи мамографії і звичайно ж устаткування професійного класу для стоматології і ЛОР діагностики.

Мета компанії - впровадження найсучасніших технологій, які ми бачимо в кожному виробі і максимально технологічне виробництво, що допомагає зберегти найвищу якість при помірній вартості виробів.

Компанія Genoray це виробництво повного циклу, де все розпочинається з розробки промислового зразку до кінцевого серійного виробу. Серце компанії - конструкторське бюро, в якому працюють десятки висококваліфікованих інженерів механіків, біомеханіків, унікальних фахівців з радіології і електроніки.

Компанія завойовує світове визнання не лише за технології але і отримує нагороди в області дизайну.

Виробництво комплектуючих, механічних та електронних модулів, рентген панелей, металовиробів і пластика і це далеко не повний перелік можливостей сучасного роботизованого підприємства, в яке вкладаються мільйони доларів та процес розвитку і модернізацій не зупиняється ні на хвилину.

Усе це компанія GENORAY.


Зустрічайте в Україні! Торговий представник з кваліфікованим та досвідченим персоналом, постійно діючим шоу-румом, сервісним центром і повною лінійкою стоматологічного і ЛОР рентген-діагностичного устаткування – компанія ТС Дентал. +38 (099) 444-02-55

Вже сьогодні доступні до замовлення апарати PAPAYA 3D 16x8 (PLUS), PAPAYA PREMIUM 3D 24x23 (PLUS) та дентальні портативні системи PORT X-III та PORT X-IV з офіційною реєстрацією у офіційного представника.

Вас чекають унікальні цінові пропозиції + ДОРОГІ подарунки на старті продажів!

- Комп’ютерний томограф з областю дослідження 16см х 8см ( безкоштовне розширення до 16см х 14см) за 49 500 EURO

 NaviStom
- При купівлі будь-якого апарату лінійки PAPAYA з ТРГ (CEPH) ви отримаєте ортодонтичну програму AUDAXCEPH безкоштовно

 NaviStom


ТС Дентал
767 13.07.2021

  • Панорамний рентген апарат Sirona Orthophos XG NaviStom

    Панорамний рентген апарат Sirona Orthophos XG

    267 050 грн
    $ 7000 • € 6404.08
    YurDental • Свалява
    Подробнее