@{ a.name } Удалить
Производители
  • N
  • ...
  • Статьи
  • Відгуки стоматологів учасників курсу: «Невідкладні стани, що загрожують життю» ru:12763

Відгуки стоматологів учасників курсу: «Невідкладні стани, що загрожують життю»

6-7 листопада 2015 року у стінах навчального центру King West Medical (м. Львів) відбувся інтенсивний двохденний практичний курс з невідкладної допомоги. Практична робота відбувалася в 3-ох окремих групах під керівництвом 4-ох досвідчених сертифікованих інструкторів. Керівник курсу Городецький Тарас Миколайович .

 NaviStom


 NaviStom

Цільову аудиторію курсу складають лікарі всіх спеціальностей (стоматологи, офтальмологи, отоларингологи тощо), медичні сестри та асистенти лікарів, інші фахівці з медичною освітою, що працюють в амбулаторно-поліклінічному медичному закладі. Відпрацювання всіх мануальних навичок проводиться на спеціальних ультрасучасних манекенах, які передають максимальну реалістичність того, що відбувається.

Особливостями данного курсу є:

самопідготовка учасників до курсу за завчасно отриманими методичними матеріалами;

дводенна програма, що включає як глибоку теоретичну, так і інтенсивну практичну частину (більше 30 сценаріїв);

аудиторія курсу обмежується 24 учасниками з подальшим розподілом на 3 практичні групи;

пропоновані алгоритми надання екстреної допомоги базуються на Європейських та Американських стандартах 2010 року з надання невідкладної допомоги медичними працівниками на догоспітальному етапі, які імплементовані в протоколи МОЗ України;

навчання вмінням організувати правильну роботу команди медичного закладу (відділення) для надання екстреної медичної допомоги пацієнту на догоспітальному етапі;

відпрацювання всіх мануальних навичок на спеціальних ультрасучасних манекенах, які передають максимальну реалістичність того, що відбувається;

профілактика розвитку невідкладних станів, які загрожують життю пацієнта (превентивні заходи) в щоденній практиці лікаря.

Аптечки (укладки) з лікарськими засобами, згідно діючого законодавства. Протоколи використання ліків при невідкладних станах.

Практична робота в групах проходила за різними заздалегідь підготовленими сценаріями невідкладних станів. Велика увага преділялась відпрацюванню індивідуально кожним учасником курсу окремих елементів реанімаційного процесу. Підсумкові два сценарії в завершенні другого дня, проведені двома реанімаційними бригадами, довели успішне освоєння всього матеріалу курсу.

 NaviStom

 NaviStom

 NaviStom

 NaviStom

 NaviStom

 NaviStom

 NaviStom


Відгуки учасників курсу: «Невідкладні стани, що загрожують життю»

Дмитро Підкуймуха (м. Львів): "Велике дякую Городецькому Тарасу Миколаєвичу за чудовий курс по невідкладних станах. Це перший курс: послухай і зроби сам (під вмілим керуванням інструкторів). Олені Михайлівні дякую за гарну організацію".

Лікар-стоматолог Мацько І.М. (Закарпатська обл., м. Виноградово): "6-7 листопада пройшов курси в м. Львові по невідкладних станах, що загрожують життю. Висловлюю свою вдячність організаторам і нструкторам, які на височайшому рівні дали теоретичні і практичні знання та навики, завдячуючи яким лікар і його пацієнт зможуть почуватися в безпеці (певна річ - відносній). На моє глибоке переконання такі курси необхідно впроважувати починаючи від студентів, особливо старших курсів, і до всіх лікарів, особливо тих, хто працює самостійно (ФАПи, приватні кабінети тощо). Планую пройти цей курс повторно для автоматизації набутих навичок. Особлива подяка Городецькому Т.М за організацію і набутий досвід".

Андрій Гаук (м. Львів): "Надзвичайно високопрофесійна підготовка фантомна, муляжів та апаратна!!! Браво!!!".

Володимир Павленко (м. Львів): "За понад 40 років практики довелось побувати на багаточисленних курсах вдосконалення, відвідати лекції, майсер- класи з різної тематики, в тому числі і на тему «Невідкладних станів…». Серед курсів на різні теми, як на мене, були більш або менш вдалі. Але серед багаточисленних лекцій та занятть були лічені, які справляли настільки сильне враження, що не давали заснути до ранку, до таких належить - Інтенсивний теоретично-практичний курс «НЕВІДКЛАДНІ СТАНИ, ЩО ЗАГРОЖУЮТЬ ЖИТТЮ», який провів доктор Городецький з колективом інструкторів. Зміст і форма курсу фантастично поєднані, продумані до дрібних деталей. Курс максимально практичний та дуже корисний. Мої очікування перевершені! Дуже добра ідея - теоретична підготовка до курсу по методичних посібниках, які роздали заздалегідь до початку курсу. Це дозволило звести до мінімуму лекційний матеріал на занятті. Впевнений на всі 100%, що такий курс на високому рівні з такою актуальною тематикою прикрасив би ТУ будь якого факультету післядипломної освіти".

Додаткова інформація та запис на курс: +38-050-37-19-600

Профидент Плюс
3696 11.11.2015

  • Продається стоматологічна клініка NaviStom

    Продається стоматологічна клініка

    32 427 500 грн
    $ 850000 • € 777637.89
    Руслан • Киев
    Подробнее