@{ a.name } Удалить
Производители
  • N
  • ...
  • Статьи
  • Відбулася щорічна осіння стоматологічна подія у Львові - XVI міжнародна стоматологічна виставка «Дентал-Україна» та XVI міжнародний стоматологічний форум. ru:13166

Відбулася щорічна осіння стоматологічна подія у Львові - XVI міжнародна стоматологічна виставка «Дентал-Україна» та XVI міжнародний стоматологічний форум.

Закінчилась щорічна осіння стоматологічна подія у Львові - XVI міжнародна стоматологічна виставка «Дентал-Україна» та XVI міжнародний стоматологічний форум.

Протягом 3 днів на одному виставковому майданчику зібралися понад 150 фірм-учасниць: провідні виробники сучасного стоматологічного обладнання, інструментів та матеріалів з 9 країн світу; численні виробничі та торгівельні фірми з 16 регіонів України.

Тисячі зацікавлених спеціалістів мали можливість ознайомитись із сучасними методиками лікування, обладнанням, новітніми технологіями і матеріалами стоматологічного ринку.

Офіційними партнерами форуму стали компанії DENTSPLY SIRONA та IVOCLAR VIVADENT AG, виставки - «КРИСТАЛ ФАРМА» та «КОЛГЕЙТ-ПАЛМОЛIВ УКРАЇНА», постійним партнером впродовж усіх років залишається компанія «ІНСПЕ».

Цього року організатори виставки поставили перед собою амбітне завдання – запросити на виставку та форум не лише стоматологів та зубних техніків з великих міст України, але й спеціалістів з районних міст, сіл та селищ. Саме ця група стоматологів та зубних техніків склала значну частку відвідувачів виставки і продемонструвала свою активність і зацікавленість під час наукових заходів.

У дні проведення виставки пройшов XVI МІЖНАРОДНИЙ СТОМАТОЛОГІЧНИЙ ФОРУМ, в рамках якого відбулися науково-практичні конференції, лекції, майстер-класи, практичні демонстрації новітніх технологій, матеріалів в стоматологічній галузі за участі провідних стоматологів та фірм-виробників.

Тематичні дні:

24.10.2018 – Міжнародна науково-практична конференція «Естетична стоматологія. Філософія краси та здоров`я».

24.10.2018 – Науково-практична конференція «Сучасні питання стоматології дитячого віку: профілактика та лікування».

25.10.2018 – Міжнародна науково-практична конференція «Досвід і поради практикуючих лікарів. Найцікавіше про гігієну, профілактику, прямі та непрямі реставрації»

26.10.2018 – Науково-практична конференція «Сучасні можливості стоматології - від діагностики до ортогнатичної хірургії».

Організаторами супутніх заходів були: Національна спілка стоматологів України, Українська асоціація профілактичної та дитячої стоматології, Львівський національний медичний університету імені Данила Галицького та Асоціація стоматологів Львівщини.

Від імені організаторів хочемо подякувати усім партнерам, учасникам та відвідувачам за участь, підтримку та розуміння.

Майбутні стоматологічні події 2019 року:

9-11 квітня - X Ювілейна міжнародна стоматологічна виставка «Дентал-ЕКСПО».

23-25 жовтня - XVII міжнародна стоматологічна виставка «Дентал-УКРАЇНА».

 NaviStom NaviStom NaviStom NaviStom NaviStom
 NaviStom
 NaviStom NaviStom

Гал-ЕКСПО
1242 31.10.2018

  • Kavo 1058 Primus Germany NaviStom

    Kavo 1058 Primus Germany

    156 000 грн
    $ 4000 • € 3627.91
    M-DENTAL • Дрогобыч
    Подробнее