@{ a.name } Удалить
Производители
Образец!

Примерно так может выглядеть ваша статья.
Статья НЕ имеет срока публикации, поэтому не требует регулярной оплаты за размещение на сайте.

Появились вопросы?
Звоните, все расскажем подробнее:
Пн-Пт 10:00 - 17:00



Отменить

Anycubic Photon Mono 4K
Anycubic Photon Mono 4K NaviStom
×
Anycubic Photon Mono 4K
14 402.70 грн
$ 390 • € 355.27
Полтава
Сайт
Сайт ViolaDent
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Instagram
Instagram
144 13.04.2024
Anycubic Photon Mono 4K – нове рішення, нові можливості, новий фантастичний рівень друку від всесвітньо відомого виробника 3D-принтерів компанії Anycubic.

Це один із тих 3D-принтерів, який може задовольнити навіть найбільш вимогливих користувачів. Він використовує монохромний ЖК-дисплей для відкриття смоли, що означає, що він швидкий, точний і дає вам відбитки з високою роздільною здатністю (4K). Область друку збільшена і становить 132 x 80 x 165 мм. Дана модель дозволяє регулювати потужність УФ-випромінювання в залежності від типу фотополімера, що дозволяє отримати більш якісні відбитки.

Переваги Anycubic Photon Mono 4K:

1. Принципово відрізняє саме цей принтер
Mono 4K — це дозвіл дисплея, який керує технологією MSLA (Masked Stereolithography). Він становить 3840 x 2400 пікселів. Це дозволяє отримати більш точні результати друку в порівнянні з попередніми поколіннями LCD 3D-принтерів (2K). При цьому термін експлуатації монохромного (чорно-білого) дисплея приблизно в 4 рази більше, ніж у кольорового і становить близько 2000 годин.
Нова модель укомплектована паралельним джерелом світла для більш рівномірної експозиції, а також оснащена якісним блоком живлення для безперервної роботи та тривалого терміну служби. Оновлена матриця з кварцевими лінзами рівномірно розсіює УФ-лучі, що робить друк ще більш точним по всій робочій площі екрану.

2. Photon Mono 4K – більше простору для втілення ідей область друку 132 x 80 x 165 мм дає можливість створити безліч різноманітних проектів.

3. Высокая скорость печати
Збільшена максимальна швидкість друку, яка може зберігати 50 мм/год (що на 20% більше, ніж на 3d принтерах 2K). Завдяки новій технології час експозиції для кожного шару становить всього 1-2 секунди – у порівнянні зі звичайними ЖК-3D-принтерами 7-8 секунд на шар. Додатковим покращенням Mono 4 K є збільшення коефіцієнта пропускання світла до 7%, що також благоприятно впливає на швидкість роботи.

4. Регулювання потужності ультрафіолетового випромінювання
Anycubic Photon Mono 4K підтримує параметри потужності УФ-висвітлення від 30 до 100% залежно від особливостей фотополімерної смоли та швидкості друку. Таким чином, принтер може бути адаптований для друку з різними вимогами, щоб задовольнити ваші індивідуальні вимоги до друку та отримати бажані результати. Висока потужність забезпечує швидку швидкість друку, низька потужність продовжує термін служби принтера.

5. Покращена конструкція осі Z для підвищення стабільності друку Photon Mono 4K має посилену рельсову направляючу, потужний кроковий двигун, а також гайку антилюфт для підвищення жорсткості конструкцій, зниження вобблінга і як результат отримання відмінних відбитків.

6. Продумані деталі для комфортного та безпечного використання пристрою: Спеціальний захист екрану Тепер у Mono 4K на поверхню екрану нанесена нестійка захисна плівка з високою світлопроникністю. Таке рішення дозволяє уберегти дисплей від пошкоджень і при цьому не відображається на якості друку.

7. Захисний жовтий колпак блокує до 99,95% ультрафіолетових променів, попереджаючи їх дію на зір.
Принтер оптимізований для швидкої заміни плівки FEP, що дозволяє зберегти мінімум часу на цю процедуру.
З LCD 3D принтером Anycubic Photon Mono 4K відбитки отримуються дуже деталізованими та з відмінною якістю поверхонь, звертайтеся до нас за консультаціями та приєднуйтесь до користувача даного 3D обладнання :)

ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ
Технологія друку LCD
Область друку 132 x 80 x 165 мм
LCD-дисплей Роздільна здатність 3840 х 2400 (4K)
Толщина шарів, якими друкує принтер 0,01- 0,15 мм
Максимальна швидкість друку до 50 мм/год
Длина хвилі 405 нм,
Підтримка моделей із програми Anycubic Photon Worksop
Расходные материалы Фотополімерна смола Anycubic, Wanhao 405nm UV resin, Esun і фотополімер з довжиною хвилі 405 нм: серія FunToDo, B9R-4-Yellow та ін.
Операційні системи Windows XP, Win Vista, Win7, Win8, Win10, Linux, MacOS
Дисплей сенсорний
Інтерфейс підключення USB
ViolaDent
+380800335182, +380504040686





Отменить









  • Зуботехническая лаборатория предоставляет весь спектр услуг . NaviStom

    Зуботехническая лаборатория предоставляет весь спектр услуг .

    Максим • Киев
    Подробнее
VIP-объявления