@{ a.name } Видалити
Виробники

Анонси стоматологічних заходів



Курси, семінари, майстер-класи, виставки для стоматологів і ......

Курси, семінари, майстер-класи, виставки для стоматологів і зубних техніків, все це ви знайдете в рубриці "Анонси стоматологічних заходів" на NaviStom.

Якщо ви фахівець в сфері стоматології та постійно підвищуєте свій професійний рівень, читайте анонси в даній рубриці і реєструйтесь на заходи, що вас цікавлять.

Анонси заходів для стоматологів і зубних техніків

Для зручності і швидкого пошуку вони розміщуються в підрубриках:

- стоматологам-терапевтам;

- асистентам стоматолога;

- адміністраторам стоматологічних клінік;

- гігієністам дентальним;

- дитячим стоматологам;

- зубним технікам;

- ортодонтам;

- ортопедам-стоматологам;

- пародонтологам;

- фахівцям рентгенодіагностики;

- керівникам в стоматології;

- дентальним хірургам;

- імплантологам;

- ендодонтистам;

- медсестрам стоматологічних клінік і центрів.

 NaviStom

Розмістити анонс стоматологічного заходу

Якщо ви організатор стоматологічного заходу, розмістіть анонс в цій рубриці і отримуйте дзвінки від цільової аудиторії. Хочете зібрати якомога більше учасників? Зробіть оголошення якомога привабливішим і помітним.

Ваше оголошення буде розміщено вище інших на головній сторінці та в рубриці, якщо ви надасте йому статус TOP. Якщо ж хочете, щоб ваш анонс знаходився навіть вище TOP-оголошень, відображався в анонсах конкурентів, а конкуренти в вашому оголошенні не показувалися, вибирайте статус VIP.

Обов'язковою інформацією в анонсі стоматологічного заходу є тема, дата і місце проведення, лектори, вартість. Про лектора вкажіть якомога детальнішу інформацію: досвід роботи, місця роботи (своя клініка, відома компанія, виробник), досягнення, перемоги і нагороди в конкурсах з конкретними назвами. Якщо лектор іноземець, напишіть, чи вільно і зрозуміло він говорить українською або російською мовами або ж буде працювати з перекладачем; відзначте, чи доступно і швидко він пояснює теоретичний і практичний матеріал. Детально опишіть, що саме учасники дізнаються і навчаться робити по закінченню курсу; чи зможуть пізніше задавати питання лектору по телефону або по електронній пошті. Напишіть, які сертифікати отримають слухачі, чи визнаються вони дійсними в інших країнах.

Важливо розповісти і про приміщення проведення майстер-класу або курсів, скільки в ньому робочих місць, чи не занадто велика група буде набрана, максимальна кількість осіб, що займаються на курсах; чи зручно добиратися громадським транспортом і автомобілем; чи є поруч парковка, яка вона - платна або безкоштовна, чи достатньо на ній місць. Уточніть, чи входить у вартість кава, чай і закуски, чи слухачам потрібно буде оплачувати обід самостійно.

Обов'язково вкажіть, чи отримають учасники курсу знижку на наступний захід, який ви будете організовувати і опублікуйте реліз про це у рубриці "Стоматологічні статті"

Навіть якщо ви перебуваєте не в Україні, можете рекламувати свої заходи на NaviStom, адже велика кількість українських фахівців стоматології їздять на виставки і навчання в Європу, США, країни Азії, тому розміщена вами інформація буде їм цікава і корисна.


Фільтри
PerioCenter Education
- спонсор розділу!
Не знайшли, що шукали?
Додайте БЕЗКОШТОВНО оголошення у розділ Куплю / Орендую / Попит, з Вами зв`яжуться і зроблять кращу пропозицію:





Вхід | Реєстрація