@{ a.name } Видалити
Виробники
Зразок!

Приблизно так може виглядати ваша стаття.
Стаття НЕ має терміну публікації, тому не потребує регулярної оплати за розміщення на сайті.

З`явились питання?
Дзвоніть, все розповімо докладніше:
Пн-Пт 10:00 - 17:00



Відмінити

Оцінка пародонтальних факторів ризику та можливість покращення стану тканин пародонту
Оголошення деактивовано і можливо вже не актуальне!
Оцінка пародонтальних факторів ризику та можливість покращення стану тканин пародонту NaviStom
×
Оцінка пародонтальних факторів ризику та можливість покращення стану тканин пародонту
156 10.04.2019
Симпозіум пародонтологів та зубних гігієністів в рамках 9-ї Східноєвропейської конференції з проблем стоматологічної імплантації.

12 квітня 2019, 14:50, Малгожата Петруска (Польща).
Тема доповіді: Оцінка пародонтальних факторів ризику та можливість покращення стану тканин пародонту перед ортодонтичним та імплантологічним лікуванням

Важливим завданням сучасного ортодонтичного і імплантологічного лікування є досягнення відповідної естетики і функції жувальної системи та пришвидшення лікування без побічних ефектів у тканинах пародонту. Скорочення часу ортодонтичного лікування є бажаним не лише з огляду на дискомфорт пацієнта, але, перш за все, через можливість зменшення вірогідності ускладнень, таких як резорбція кореня, карієс, дегісценції та фенестрації, рецесії ясен. Більшість ускладнень такого типу особливо часто спостерігається у людей з тонким фенотипом та дефектами вестибулярної кістки. В таких випадках лікування вимагає вестибулярного зміщення зубів з альвеолярного конверту. Для покращення умов для ортодонтичного зміщення зубів застосовують різні хірургічні процедури, такі як кортикотомія, які базуються на місцевому явищі акселерації. Дані літератури доводять, що кортикотомія перед ортодонтичним лікуванням має багато переваг, таких як швидше зміщення зуба, зменшення часу лікування, безпечне розширення альвеолярного гребеня, стабільність ефекту лікування. Додатковим аспектом підготовки пацієнта до ортодонтичного лікування з видовженням зубної дуги є аугментація ясен, що є профілактичним засобом для зменшення вірогідності рецесії ясен.

В лекції обговорюватимуться показання до кортикотомії та процедури збільшення товщини фенотипу м`яких тканин. Обговорюватимуться також методи ортодонтичної підготовки ділянки втручання перед імплантацією.На основі власних клінічних випадків буде представлено різні типи лікування порушення оклюзії з залученням пародонтальної хірургії.

Деталі про доповідача та виступ:
Секретаріат конференції
+380322512039, +380997454058
Детальніше



Відмінити









  • Комп`ютерний томограф Myray Sky View NaviStom

    Комп`ютерний томограф Myray Sky View

    610 400 грн
    $ 16000 • € 14637.89
    YurDental • Свалява
    Докладніше