@{ a.name } Видалити
Виробники

Ендодонтичні матеріали



Ендодонтичні матеріали використовуються для лікування, пломб......

Ендодонтичні матеріали використовуються для лікування, пломбування та розпломбування, обробки зубних каналів, девіталізації пульпи, видалення інфікованого дентину.

Купити ендодонтичні матеріали

Якщо займаєтеся ендодонтичним лікуванням і постійно купуєте матеріали для роботи, краще всього вибирати їх на спеціалізованому ресурсі як NaviStom.com. У розділі «Стоматологічні матеріали», рубрика «Ендодонтичні матеріали» ви зможете вибирати товари серед різних брендів, що пропонуються виробниками або торговельними організаціями, за цінами, які вам підходять. Також ви можете, перебуваючи на будь-якій сторінці сайту, ввести в рядок пошуку назву матеріалу або бренду, який вас цікавить, і для вас будуть відібрані всі актуальні оголошення. За допомогою фільтрів можна розташувати оголошення з товарами від найдорожчих до найдешевших або навпаки, від продавців зі всієї України або з певної області або міста.

У цій рубриці вибирайте штифти паперові (гнучкої форми, але в той же час досить жорсткі для введення в канали, які тримають форму після виведення з каналу), титанові (з різною довжиною і розмірами), скловолоконні (з функцією пропускання світла, що забезпечують баланс між міцністю, гнучкістю і естетикою), гутаперчеві (з міліметровою розміткою, з каліброваним округленим кінчиком, що виключають перфорацію апікального звуження кореневого каналу), парапульпарні штифти (з різьбленням або без). У рубриці представлені бренди: Meta Biomed, Vitaplant, Dia Pro, Fibre Kor, Unimetric, DiaDent, Edenta.

У цій рубриці ви знайдете всі матеріали для пломбування каналів: шприци з гідроксидом кальцію для тимчасового заповнення кореневих каналів, які не вимагають змішування (Cercamed), тимчасові матеріали для пломбування кореневих каналів (Meta Biomed), матеріали для пломбування з ідеальною рентгеноконтрастністю і антибактеріальним ефектом, з особливим типом шприца, що дозволяє легко вводити пасту в канал, з одноразовими наконечниками для уникнення перехресного інфікування, силери для кореневих каналів.

Також тут представлені гемостатики, матеріали для фторування і багато інших, необхідних в роботі ендодонтиста.

Продати ендодонтичні матеріали

Якщо ваше підприємство виробляє або є офіційним представником бренду матеріалів для ендодонтії, крім розміщення товарів на своєму сайті важливо публікувати оголошення і на спеціалізованих сайтах як NaviStom.com, який щодня відвідують тисячі фахівців: стоматологи-терапевти, ендодонтисти, дитячі стоматологи, власники стомат клінік, менеджери і адміністратори, які займаються закупівлею товарів для клінік.

Розміщуйте оголошення одним із зручних для вас способів: вручну - додаючи кожне оголошення і вказуючи назву матеріалу і бренду, призначення, комплектацію, особливості використання, переваги в порівнянні з іншими виробниками. Вартість можна зафіксувати в євро або доларах, при цьому вона буде автоматично перераховуватися в залежності від зміни курсу, який ви виберете: Нацбанку, міжбанку, ринкового або встановленого вами. Також у вас є можливість придбати «Преміум аккаунт» і одним файлом завантажити всі стоматологічні товари з вашого сайту на NaviStom, вони розподіляться по рубриках автоматично. Вам потрібно буде тільки перевірити кожне оголошення, якщо захочете відредагувати рубрики, в які вони потраплять.

Якщо бажаєте, щоб ваші товари були найпомітнішими, придбайте для оголошень статуси VIP або TOP, які дозволять підняти публікацію вгору списку, а зі статусом VIP навіть будуть відображатися в оголошеннях товарів конкурентів. Всі подробиці читайте в розділі «Реклама на сайті».

Опублікувати статті про ендодонтичні матеріали

Найкращий спосіб завоювати довіру стоматологів і зробити їх своїми постійними покупцями - публікувати статті про переваги ваших стоматологічних матеріалів, про речовини, які входять до їх складу і є безпечними для здоров'я людини і навколишнього середовища, розповідати про клінічні випадки застосування матеріалів з фотографіями, що демонструють позитивні результати .

Можна робити регулярні публікації, наприклад, щомісяця вибираючи одну з тем для обговорення в статті. Ми розмістимо вашу статтю на головній сторінці сайту, а також поділимося нею в соціальних мережах Facebook, Instagram, Twitter на наших сторінках. Соцмережі - це Інтернет майданчик, де користувачі реагують на красиві і інформативні фотографії. Тому не забудьте додати до статті зображення, відеоролики, які стануть найкращим доказом високої якості ваших ендодонтичних матеріалів. Після публікації стаття весь час буде залишатися в рубриці «Статті», а посилання, розміщені в ній, будуть постійно вести фахівців стоматології на сторінки вашого сайту!

Приклад статті:

Ендодонтичні матеріали використовуються для лікування кореневих каналів зубів у разі їх ушкодження чи інфекції. Ось деякі з основних ендодонтичних матеріалів:

Гутаперча: це гнучкий матеріал, який використовується для заповнення кореневих каналів після видалення пошкодженої тканини. Гуттаперча може бути попередньо формована в потрібний розмір та форму, щоб забезпечити оптимальну герметизацію кореневих каналів.

Цементи: існує кілька видів цементів, що використовуються в ендодонтичній практиці, включаючи оксид цинку-евгеноловий цемент, цемент на основі скла та гумовий цемент. Цементи використовуються для ущільнення кореневих каналів та створення герметичного пломбувального матеріалу.

Препарати для хлорування: такі препарати, як натрієвий гіпохлорит, використовуються для додаткового очищення кореневих каналів та знищення бактерій.

Антисептики: такі антисептики, як хлоргексидин, можуть використовуватися для очищення рота перед ендодонтичною процедурою та зменшення ризику інфекції.

Кожен ендодонтичний матеріал має свої переваги та обмеження, і стоматолог повинен вибрати матеріал залежно від індивідуальних потреб кожного пацієнта та характеристик ушкодженого зуба.


Фільтри
Сортування оголошень
Не знайшли, що шукали?
Додайте БЕЗКОШТОВНО оголошення у розділ Куплю / Орендую / Попит, з Вами зв`яжуться і зроблять кращу пропозицію:





Вхід | Реєстрація