@{ a.name } Видалити
Виробники
Зразок!

Приблизно так може виглядати ваша стаття.
Стаття НЕ має терміну публікації, тому не потребує регулярної оплати за розміщення на сайті.

З`явились питання?
Дзвоніть, все розповімо докладніше:
Пн-Пт 10:00 - 17:00



Відмінити

Імплантат MIS C1 з конічним з`єднанням та унікальною комплектацією
Імплантат MIS C1 з конічним з`єднанням та унікальною комплектацією NaviStom
×
Імплантат MIS C1 з конічним з`єднанням та унікальною комплектацією
5 150.25 грн
$ 135 • € 123.51
Київ
Сайт
Сайт Компанія Дентек Лтд
44 18.09.2023
Система імплантатів С1 характеризується інноваційним дизайном, який пропонує унікальне поєднання хірургічних та ортопедичних переваг, в тому числі диференційований дизайн різьби для забезпечення надзвичайної первинної стабільності в різних клінічних ситуаціях, перемикання платформи та антиротаційне конічне з`єднання. Кожен імплантат С1 випускається в комплекті з одноразовою фінальною фрезою для забезпечення максимально безпечного і точного препарування ложа під імплантат.
Конічне з`єднання

До переваг імплантату С1 відноситься конічне антиротаційне з`єднання з шестигранним позіционером. Абсолютна фіксація імплантату і абатмента внаслідок конусного з`єднання мінімізує мікрорухливість, зберігаючи кісткову тканину.

Перемикання платформи
Система імплантатів С1 розроблена із застосуванням принципу `перемикання платформи`, який полягає в зміщенні з`єднання імплантату і абатмента в бік центральної осі імплантату, що дозволяє мінімізувати ризик резорбції кісткової тканини і забезпечує більший обсяг м`яких тканин.

Поверхня
Шорсткість і мікродизайн поверхні утворюються в результаті піскоструминної обробки та кислотного травлення. Унікальна технологія обробки поверхні імплантатів MIS дозволила мільйонам пацієнтів і клініцистів отримати чудові результати остеоінтеграції при довготривалому клінічному успіху. 
. 
Конічна форма 
Конічна форма імплантату С1 створює помірну компресію кістки за допомогою корональної 2/3 свого тіла, забезпечуючи негайну механічну первинну стабільність, в той час, як апікальна 1/3 тіла імплантату призначена для забезпечення швидкого зростання нової кістки і мінімізації втрати стабільності протягом перших тижнів після проведення імплантації. Простір, що утворюється між витками різьби, є результатом диференціального методу препарування, який виключає компресію кістки в апікальній частині імплантату. В результаті формується ідеальне середовище для прискореного та сталого зростання кісткової тканини.

Подвійна різьба
Дизайн подвійної різьби покращує контакт кістка-імплантат, прискорюючи процес остеоінтеграції і забезпечуючи довготривалий клінічний успіх. Крок різьби імплантату складає 1,5 мм. Самонарізна різьба і помірна компресія кісткової тканини забезпечують первинну стабільність імплантату.

Мікрокільця
Мікрокільця на шийці імплантату С1 значно збільшують площу контакту поверхні імплантату з кістковою тканиною (BIC), виключають ризик резорбції кістки в кристальній зоні.

Два спіральних канали та безпечний апекс
Заокруглений апекс імплантату С1 забеспечує високу точність тапідвищує безпеку . Два ріжучих витки різьби в апікальній ділянці імплантату С1 забезпечують його самонарізні властивості, таким чином встановленняімплантату стає простішим, безпечнішим та швидшим.
Компанія Дентек Лтд
+380635780441, +380939304455





Відмінити









  • Оренда стоматологічного крісла, ст. М Лук янівська NaviStom

    Оренда стоматологічного крісла, ст. М Лук янівська

    Тетяна • Київ
    Докладніше
VIP-оголошення