@{ a.name } Видалити
Виробники

Ендодонтичні інструменти для обробки кореневих зубних каналів



Ендодонтичні інструменти використовуються для механічної обр......

Ендодонтичні інструменти використовуються для механічної обробки і лікування порожнини зуба і кореневих каналів.

Французький лікар П'єр Фошар винайшов перший ендодонтичний інструмент ще в 1746 році. Він представляв собою струну піаніно зі сталі з насічками і ручкою.

Зараз інструменти для ендодонтії виготовляються з таких матеріалів:

- вуглецева сталь

- хромонікелевий сплав

- нікель-титановий сплав.

Ендодонтичні інструменти бувають для ручної або машинної обробки кореневих каналів.

Інструменти мають кодування:

- цифрове - відповідає їх діаметру

- геометричне (квадрат, спіраль, трикутник, коло, восьмикутник) - відображає поперечний переріз робочої частини

- колірне - з 6 основних і трьох проміжних кольорів.

Залежно від призначення ендодонтичні інструменти бувають:

- для діагностики (глибиноміри, веріфери)

- для розширення устя кореневого каналу (дрилі)

- для видалення м'яких тканин з кореневого каналу (пульпекстрактори)

- для проходження кореневого каналу (рімери)

- для розширення кореневого каналу (файли)

- для пломбування кореневого каналу (каналонаповнювачі, спредери, плагери).

Купити ендодонтичні інструменти

Якщо ви вибираєте ендодонтичні інструменти, найзручніше це робити на такому спеціалізованому Інтернет-ресурсі як сайт NaviStom, так як тільки тут зібрано найбільшу кількість інструментів. Завдяки цьому ви на одному ресурсі зможете вибрати інструменти з кращими характеристиками і цінами.

У рубриці «Ендодонтичні інструменти» щодня з'являються оголошення з ендоінструментами різних брендів: Dentsply, SybronEndo, EMS, Binco, Coltene Whaledent, Maillefer, Morita, SOCO, SS White, MANI, Endo-Express, Hu-Friedy, JS Dental, Edge Evolve, Acurata, Komet, DiaDent, КМІЗ. Ви зможете підібрати файли машинні і ручні, ендоголки і шприци, ендобокси і органайзери.

Вибираючи інструменти для лікування зубних каналів, за допомогою фільтрів «дешевше», «дорожче» можете розташувати всі оголошення в рубриці від найдешевших товарів до найдорожчих; можете обрати торгуючі організації або приватних продавців з конкретного міста або області, або дивитися пропозиції з усієї України.

Продати ендодонтичні інструменти

Якщо ви є компанією, яка виробляє ендодонтичні інструменти, офіційно представляє їх в Україні і продає, розміщуйте товари не тільки на своєму сайті, а й на стоматологічному Інтернет-ресурсі, який кожен день відвідують тисячі фахівців цієї галузі. Так, на сайт NaviStom постійно заходять стоматологи, ендодонтисти, власники клінік, адміністратори, які купують товари для лікарів клінік, підбираючи необхідні матеріали та інструменти. Сайт користується довірою фахівців протягом багатьох років, стоматологи заходять також, щоб прочитати цікаві статті з менеджменту і маркетингу в стоматології, подивитися красиві дизайни клінік з усього світу, дізнатися новини стоматології - нове обладнання для кабінетів, нові методики лікування зубів, звіти з виставок, конференцій, конгресів.

Розмістити товари на нашому сайті можна вручну, заповнюючи поля з назвою ендодонтичного інструменту, виробника, характеристиками, вартістю, контактними даними продавця. Другий спосіб розміщення товарів - автоматичне завантаження стомат продуктів з вашого сайту файлом або посиланням. Таке розміщення можливе після придбання «Преміум аккаунта».

Вартість товару можна зафіксувати в євро або доларах, а відображатися ціна буде в гривні, автоматично змінюючись залежно від обраного вами курсу: Нацбанку, Міжбанку, ринкового або того, що ви встановите самостійно.

Щоб ваш товар знаходився у верхній частині списку всіх пропозицій в рубриці, використовуйте функцію «Підняття вгору» або присвоюйте оголошенню статус TOP або VIP. Про всі переваги статусів читайте в розділі «Реклама на сайті».

Опублікувати статтю про ендодонтичні інструменти

Велике різноманіття ендодонтичних товарів на ринку іноді ускладнює вибір для лікарів-стоматологів. Щоб вони дізналися і по-справжньому оцінили всі якості вашого бренду, необхідно регулярно розміщувати статті про ваші товари, розповідаючи про їх особливості, можливості, сфери застосування, правильність використання, давати поради з догляду. Публікація статей формує довіру до вас як до продавця, спонукає нових покупців звернутися саме в ваш магазин.

Розміщуйте статті на нашому сайті NaviStom і ви отримаєте доступ до тисяч фахівців стоматології - ваших потенційних покупців. Після розміщення на сайті, стаття залишається в рубриці «Статті» назавжди, поки ви самі не захочете її видалити. Так, ендодонтисти, власники, керівники та менеджери клінік в будь-який момент зможуть прочитати вашу інформацію і перейти на ваш сайт за посиланням, зазначеним у статті.

Але і це ще не все - цікавими для стоматологів статтями, з гарними фотографіями ми ділимося на сторінках Навігатора Стоматології в соціальних мережах Instagram, Facebook, Twitter, а це для вас - додаткова аудиторія, яка цікавиться ендодонтичними товарами.


Фільтри
Сортування оголошень
Не знайшли, що шукали?
Додайте БЕЗКОШТОВНО оголошення у розділ Куплю / Орендую / Попит, з Вами зв`яжуться і зроблять кращу пропозицію:





Вхід | Реєстрація