@{ a.name } Видалити
Виробники

Куплю, Орендую, Попит



Купити, орендувати, знайти рідкісний товар або партнерів по ......

Купити, орендувати, знайти рідкісний товар або партнерів по стоматологічному бізнесу легко за допомогою цієї рубрики на NaviStom ...

Як купити ті стоматологічні та зуботехнічні товари, яких немає в оголошеннях?

Якщо ви хочете купити стоматологічне або зуботехнічне обладнання, матеріали, інструменти, але не хочете займатися пошуком, а бажаєте, щоб продавці дзвонили вам самі, або ж в даний момент ви не знайшли потрібний продукт у жодного виробника і дистриб'ютора, додайте своє оголошення в рубрику «Куплю, орендую, попит». Опишіть який саме товар ви шукаєте, вкажіть бажану країну-виробника або конкретний бренд, перерахуйте функції, які повинен виконувати апарат, інструмент, вкажіть діапазон ціни, за яку ви готові купити продукт, скільки готові чекати, якщо його будуть замовляти з іншої країни.

Обов'язково вкажіть, яким повинен бути товар - новим або це може бути і б / у. У випадку з приладами або інструментами, які вже використовувалися, просіть надіслати вам фотографії, на яких добре видно стан товару, вказуйте бажаний рік випуску (наприклад, стоматологічної установки), чи повинна бути можливість демонтажу на місці, чи є документи і сертифікати на товар, чи надає продавець гарантію на б / у.

Залиште декілька номерів телефонів, номер Viber і WhatsApp, адресу електронної пошти, щоб продавець міг якомога швидше з вами зв'язатися. Якщо ви не завжди можете відповісти на телефонний дзвінок, вкажіть проміжок часу, коли вам зручно говорити.

Навіть, якщо ви хочете купити не просто обладнання, а цілу стоматологічну клініку або приміщення для її будівництва, напишіть, яке місто, район вас цікавить, якою повинна бути площа будівлі або приміщення, близькість до центру, стан приміщення, ремонт.

 NaviStom

Як орендувати стоматологічну клініку, кабінет, зуботехнічну лабораторію, робоче місце техніка або обладнання, якщо відповідних пропозицій немає ніде?

А ще ця рубрика зручна в тому випадку, коли ви хочете орендувати приміщення або обладнання.

Опишіть умови оренди клініки чи лабораторії, на яких вам цікаво співпрацювати, бажане місцезнаходження, чи підходять вам варіанти оренди тільки з обладнанням або можна і без оснащення. Вкажіть вартість, за яку ви готові орендувати клініку, зуботехнічну лабораторію або кабінет.

Іноді таке дороге обладнання як: портативний рентген апарат, vector, лампу для відбілювання зубів зручніше орендувати на кілька днів, ніж купувати. У таких випадках в оголошенні уточнюйте, на скільки днів ви хочете взяти в оренду апарат. Якщо плануєте в майбутньому купівлю цього устаткування, пишіть в своєму оголошенні, що для вас важливо орендувати з правом викупу.

Немає відповідних стоматологічних курсів і майстер-класів, як бути?

Якщо ви готові постійно підвищувати свій професійний рівень, але не завжди встигаєте переглядати всі оголошення про курси, майстер-класи, семінари, лекції, виставки, презентації нових товарів для фахівців стоматології і зуботехнічної справи, опублікуйте оголошення про те, які саме навчальні заходи вам цікаві; якого рівня - для початківців або для підвищення кваліфікації в конкретному виді робіт, процедур, операцій; чи готові ви їхати на навчання в будь-яке місто або цікавий тільки конкретний регіон. Залиште якомога більше контактних даних, щоб з вами могли швидко зв'язатися.

Де знайти партнерів для ведення стоматологічного або зуботехнічного бізнесу?

Якщо ви шукаєте партнерів для будівництва, покупки клініки або зуботехнічної лабораторії, купівлі устаткування або ж для інвестицій в діючу клініку, розмістіть свою пропозицію в цій рубриці, адже користувачами сайту NaviStom є багато керівників, власників і головних менеджерів в сфері стоматології.

Опишіть детально умови своєї пропозиції. У випадку з інвестуванням в розвиток стоматології вкажіть, на що конкретно направлене вкладення грошей, яких результатів ви чекаєте після фінансування. Уже в самому оголошенні потрібно зацікавити потенційного партнера, якщо хочете, щоб вам зателефонували.

Не знайшли, що шукали?
Додайте БЕЗКОШТОВНО оголошення у розділ Куплю / Орендую / Попит, з Вами зв`яжуться і зроблять кращу пропозицію:





Вхід | Реєстрація