@{ a.name } Видалити
Виробники

Обладнання для реставрації зубів



Для полімеризації зубних пломб та реставрацій використовуєть......

Для полімеризації зубних пломб та реставрацій використовується світлополімерна лампа. Світлополімерна лампа - це стоматологічне обладнання, яке використовується для затвердіння композитних матеріалів, що використовуються в стоматології для відновлення пошкоджених зубів та заповнення зубних порожнин.

Світлополімерна лампа працює шляхом випромінювання світла, яке активує процес полімеризації композитних матеріалів. Довжина хвилі світла, що випромінюється світлополімерною лампою, оптимізована для активації фотоініціаторів, що входять до складу композитних матеріалів.

Світлополімерні лампи бувають різних типів: звичайні, LED та галогенні. LED-лампи є найбільш популярним вибором серед стоматологів завдяки своїй ефективності, надійності та низькому тепловому навантаженню на зубну тканину.

Важливо, що для правильної полімеризації пломб необхідно дотримуватися інструкцій виробника композитного матеріалу та світлополімерної лампи. Також важливо враховувати час полімеризації та правильно керувати інтенсивністю світла, щоб отримати найкращі результати та забезпечити довговічність пломби.


Фільтри
Сортування оголошень
Не знайшли, що шукали?
Додайте БЕЗКОШТОВНО оголошення у розділ Куплю / Орендую / Попит, з Вами зв`яжуться і зроблять кращу пропозицію:





Вхід | Реєстрація